„Ez művészet!" — Lady Gaga drámai ruhájáról beszél az egész világ - FOTÓ

"Joker: Folie à Deux" Cast Arrive In Venice For The 81st Venice International Film Festival
Getty Images/"Joker: Folie à Deux" Cast Arrive In Venice For The 81st Venice International Film Festival - Franco Origlia
Velencei Filmfesztivál énekesnő Lady Gaga
Az énekesnő minden figyelmet magára vont a velencei filmfesztiválon, amikor megjelent a vörös szőnyegen. Lady Gaga lélegzetelállító szettje drámai megjelenést kölcsönzött neki.

Lady Gaga, eredeti nevén Stefani Germanotta, egy fekete bársony Dior Haute Couture ruhában tündökölt, amely egy hatalmas, redőzött szoknyát foglalt magába. Az énekesnő közelgő filmje, a Joker: Kétszemélyes téboly premierjére érkezett a fesztiválra, ahova vőlegénye, Michael Polansky is elkísérte.

Lady Gaga
Lady Gaga drámai megjelenése a velencei filmfesztiválon
Forrás: FilmMagic/"Joker: Folie à Deux" Red Carpet 

 

Lady Gaga drámai megjelenése a velencei filmfesztiválon

Az énekesnő lélegzetelállító szettjét egy fejdísszel egészítette ki, amely szarvakra hasonlított, csipkés karimája pedig Gaga arcába lógott. A rajongók elragadtatva kommentálták a megjelenését.

„Tiszta pompa, a megfelelő eleganciával, tökéletes" - írta az egyikük.  

Igen, ez egy mestermunka. Nagyon kevesen tudják ezt úgy viselni, hogy ne tűnjön bohócnak vagy kétségbeesettnek. De Lady Gaga művészetté teszi ezt a megjelenést

 - tette hozzá egy másik. 

Lady Gaga megvillantotta óriási jegygyűrűjét

Gaga gyűrűjét először először a párizsi olimpián láthattuk, amikor a francia köztársasági elnöknek, Gabriel Attalnak a vőlegényeként mutatta be üzletember kedvesét. Mint akkor kiderült, a sajtó egy kicsit lemaradt, ugyanis a Bad Romance énekesnője és Polansky akkor már több hónapja jegyben jártak. Lapértesülések szerint a lánykérés már márciusban megtörtént, Lady Gaga 38. születésnapján. Az énekesnő akkor úgy döntött, hogy titokban tartja örömüket, és nem viseli a brutális méretű gyűrűt - nehéz is lett volna eldugni. Most a fesztiválon pedig közelről is megcsodálhatták a rajongók, a szakértők szerint az oválisra csiszolt szoliter kő – amely legalább 10 karátosnak tűnik – körülbelül 1 millió dollárt érhet.

Nem mindenki szimpatizál Michael Polanskyval

Lady Gaga és Michael Polansky kapcsolata jelentős figyelmet kapott, azonban nem mindenkinek nyerte el a tetszését az énekesnő választása. Barátai és munkatársai között megoszlanak a vélemények az üzletemberrel kapcsolatban.

Egy, a Gagához közel álló forrás így nyilatkozott: „A színfalak mögött Gaga sokkal törékenyebb személy lett Michael mellett, mint amilyen korábban volt.” Egy másik bennfentes szerint az énekesnő karrierje remekül alakul, de a párkapcsolata egyáltalán nincsen rá jó hatással. „Minden nagyszerűen megy a karrierjében, de ez a kapcsolat nem volt jó hatással rá. Túl sok időt ádoz erre a férfire, ami nem volt így, amikor Taylor Kinney-vel randizott” – említette az informátor, utalva Gaga ex-vőlegényére. Gaga és Kinney 2011-ben találkoztak a Yoü and I című dalának videoklip forgatásán, és négy évvel később jegyezték el egymást, de végül nem került sor a házasságra.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.