Jennifer Lopez és Ben Affleck válása csúnyán elfajulhat

Jennifer Lopez és Ben Affleck
Getty Images/ - Phillip Faraone
vagyon válás Ben Affleck Jennifer Lopez
Az egykori sztárpár ugyan már hivatalosan sincs együtt, de közös történetük még nem zárult le. Még Jennifer Lopez és Ben Affleck előtt áll a válóper, ami nagyon elfajulhat.

Jennifer Lopez és Ben Affleck mesébe illő románca a végére rémálommá válhat. A sztárpár felmelegített kapcsolata nem tartott sokáig, a második házassági évfordulójukon már nem voltak együtt. A történetüknek azonban még nincsen vége, ugyanis előttük áll még a válóper, ami akár el is durvulhat tekintve, hogy nem kötöttek házassági szerződést.

Csúnya vége lehet Jennifer Lopez és Ben Affleck válásának
Csúnya vége lehet Jennifer Lopez és Ben Affleck válásának
Forrás: Getty Images

Jennifer Lopez és Ben Affleck válása csúnyán elfajulhat

Jennifer Lopez augusztus 20-án jelentette be a nyilvánvalót: ő és Ben Affleck már nincsenek együtt. Az ezt megelőző hónapokban folyamatosak voltak a találgatások és pletykák arról, hogy megromlott a házasságuk, és arról is beszéltek, mi vezetett a pár kapcsolatának végéhez. Az énekesnő azzal zárta le a híreszteléseket, hogy második házasságuk évfordulójuk napján beadta a válókeresetet, amiből kiderült, hogy már április óta nincsenek együtt. Arra azonban nem derült fény, hogy mi romlott el köztük. Még azonban ez is kiderülhet, ugyanis az egykori sztárpár előtt 

még ott a válóper, ami csúnyán elfajulhat, mivel nem kötöttek házassági szerződést.

 A mindkét fél vagyonának védelmét szolgáló jogi dokumentum nélkül a házasságuk alatt felhalmozott jövedelem vagy vagyon „közös tulajdonnak" számít - ami azt jelenti, hogy 

mindkét házastársat a vagyon, a jövedelem vagy az adósság egyenlő tulajdonosának lehet tekinteni, függetlenül attól, hogy ki vásárolta vagy szerezte azt.

És bizony egyikük sem pihent, külön-külön és közösen is vettek részt projektekben. Jennifer Lopez leforgatta az Atlas cmű filmet, ahogy a Shotgun Wedding című vígjátékot, a saját albumához tartozó dokumentumfilmet, létrehozott egy koktélmárkát, de Affleck sem tétlenkedett. Leforgatta A könyvelő 2 című filmet, de egyéb más alkotásokban is szerepelt és producerkedett. Van egy közös Beverly Hills-i villájuk, és dillármilliókat kerestek a Dunkin' Donuts reklámjaival, amelyekben együtt szerepeltek.

 A pénzügyekkel kapcsolatban van néhány vitás pont 

- árulta el egy bennfentes. Kalifornia állam törvényei szerint csak a házasságuk alatt szerzett jövedelmeket kell megosztani, de a jelek szerin az sem lesz feltétlenül egyszerű feladat. Persze az is kérdés, hogy a felek mennyire lesznek együttműködőek, megkönnyíthetik, de meg is nehezíthetik egymás dolgát a vagyonelosztáskor. 


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.