Genetikai csoda az 59 éves Liz Hurley - Közösségi oldalán mutatta meg tökéletes testét

dögös Liz Hurley Bikini
A lassan 60 éves szupersztár dögös kinézetét a fiatalok is megirigyelhetik. Liz Hurley pedig tisztában is van ezzel, soha nem rejtegette a testét.

Az Instagramon mutatta meg magát fehér bikiniben Liz Hurley. A képekhez csupán azt írta: „Jó estét.”

Liz Hurley ma is csodaszép
Liz Hurley 59 évesen is csodaszép
Forrás: Northfoto

Liz Hurley egész egyszerűen nem öregszik

Liz Hurley közel a hatvanhoz is igazi bombázó, és ezt gyakran meg is mutatja követőinek és a nagyvilágnak. Ezúttal fehér bikiniben feszít az Instagramon, nyáron pedig a Maldív-szigeteken mutatta meg fantasztikus alakját, amit szintén posztolt a közösségi médiában is. Képei elérik a céljukat, ugyanis minden alkalommal csak úgy záporoznak az elismerő kommentek. 

Azt pletykálták, ő vette el Harry herceg szüzességét

Harry anno még az önéletrajzi könyve megjelenése előtt elejtett egy olyan információt, hogy a szüzességét még tinédzser korában, vidéken, egy gyönyörű idősebb nővel vesztette el. Ezután a Saturday Times rákérdezett Elizabeth Hurley színésznőnél, hogy ő volt-e az az idősebb nő, aki nemleges választ adott. 

A fia készítette róla korábban a pucér fotókat? 

Még 2021-ben okozott felháborodást meztelenképeivel a színésznő. Persze, nem azért, mert levetkőzött, hanem mert úgy hírlett, a fotókat az akkor 18 éves fia készítette. Hurley ezt cáfolta és elárulta, hogy 80 éves édesanyja fényképezte le. 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.