5 nadrág, ami nem hiányozhat a gardróbodból

Street Style - Berlin - September, 2024
divat nadrág
Getty Images - Jeremy Moeller
alapdarab ősz
Az őszi gardrób alapdarabjait könnyű beszerezni és annál is könnyebb viselni. Megmutatjuk, melyik ez az 5 darab, és egy szettet is a szezon kedvenceivel.

Az őszi divattrendek kapcsán már sok minden hallhattál arról, hogy mibe érdemes befektetni a szezonban, mi viszont most olyan alapdarabokat szeretnénk mutatni, amelyek újra visszajöttek a divatba, nagyobb a választék belőlük, ezáltal könnyebben megtalálod a stílusodhoz és személyiségedhez illőt. Ez az 5 nadrág évek múlva is stílusos lesz.

nadrág, ősz
5 nadrág fazon, aminek helyet kell csinálnod a gardróbodban Forrás: Getty Images/Street Style 

5 nadrág, amit érdemes beszerezned

Az őszi trendek főleg a kötöttekre, rétegekre és őszies színekre fókuszálnak. A nadrág egy minden szezonban hasznos dolog, ezért nem is kifejezetten gondoljuk végig, hogy érdemes néhány darabot külön őszre beszerezni. Az őszi trendek része a bőr visszatérése, illetve a bő szárú nadrágok, melyek közül a hordószárú nadrág kiemelt szerepet kapott. Ezek olyan darabok, amelyeket, ha ügyes voltál, már évekkel ezelőtt beszereztél, és most csak előkapod őket a szekrényből. Ha viszont most kaptál kedvet ahhoz, hogy beszerezz például egy pár szépen szabott fekete nadrágot, akkor nagyon jól teszed, hiszen ez is alapdarab és könnyebb viselni, mint gondolnád.

Mutatjuk az 5 alapdarabot, ami nem hiányozhat a szekrényedből

1. Bő szárú nadrág

Legyen szó farmerről, lenről vagy egy könnyű kötött anyagról, egy pár bő szárú nadrág kellemes viseletet nyújt, elegánssá teszi a szetted és nagyon kényelmes is lengesége miatt. Testalkatodtól függően választhatsz magas derekút vagy alacsonyabb derekút. A szárat tekintve találsz majd átlagos bő szárú fazont, de az extra bő szárú fazonok is különlegesek. Válassz olyat, amiben kényelmesnek és csinosnak érzed magad. A bő szárú nadrágot könnyen viselheted a hétköznapokra sneakerrel, vagy elegáns szettekhez is. Ezúttal egy hétköznapi szettet raktunk össze pólóval, szőrös rövid kabáttal és sneakerrel.

Pliszírozott, bő szárú nadrág, ár: 9 995 Ft, Calvin Klein Jeans bőr sportcipő, ár: 30 990 Ft, Csíkos bordázott póló, ár: 6995 Ft
Forrás: reserved.com, answear.hu, shop.mango.com

2. Bőrnadrág

Bőr vagy műbőr, ezt rád bízzuk. Lényeg a bőr hatás, ami biztosítja a különleges látványt, anélkül, hogy túlöltöznél. A bőr nadrág szintén egy univerzális darab, mert bakanccsal és magassarkú platformos cipővel is vagány. A bőr nadrából is találsz majd culotte, hosszú, mgasderekú vagy bő szárú verziót, így arra bátorítunk, hogy kísérletezz, találd meg a kedvenced és a legkényelmesebbet. Összeraktunk egy olyan szettet, ami könnyed, letisztult, de nagyon jól érvényesül benne ez műbőr nadrág.

D98 egyenes szárú, műbőr nadrág, ár: 10,995 Ft, Suede Patch Sneakers, ár: 31,990 Ft, Hosszú ujjú, magas nyakú body, ár: 6,995 Ft
Forrás: stradivarius.com, eu.puma.com/hu, bershka.com

3. Szabott fekete nadrág

Egy pár szabott fekete nadrágra annak is szüksége van, akinek ritkán van lehetőség elegáns eseményre menni. Sosem tudhatod, hogy mikor leszel hivatalos egy olyan eseményre, ahol az elegancia a kulcs, így jobb, ha beszerzel egyet. Ha már szabott fekete nadrágot veszel, gondold át, hogy egy nadrág-kosztüm szettet szerezz be, így felkészült leszel, amikor eljön a megfelelő alkalom. A testhez tapadós verziót annyira nem ajánljuk, válassz inkább egy egyenes vagy bő szárú nadrágot. Mutatjuk a szettet egy állatmintás inggel, lapos talpú balerina cipővel és minitáskával.

Egyenes nadrág dekoratív varrással, ár: 16 995 Ft, LADIES` SHIRT, ár: 7 995 Ft, Crossbody táska, ár: 3 750 Ft, Baleriny Lasocki SÁRGA, ár: 10 395 Ft
Forrás: shop.mango.com, reserved.com, gate.shop/hu, ccc.eu/hu

4. Hordónadrág

A 2024-es őszi divat kedvenc nadrágja a hordónadrág, ami a fazonját tekintve szuper egyedi és látványos. A tökéletesen passzoló derekú nadrág bő szárai a bokánál újra szűkülnek, így egy hordóra emlékeztetnek. A nadrág most nagy trend, viszont azt jósoljuk, hogy még marad, így érdemes alapdarabként kezelned neked is. Egy pár bokacsizmával, szűk garbóval és oversized blézerrel párosítottuk.

BARREL NADRÁG GOMBOS SZEGÉLLYEL, ár: 10.995 Ft, Felső álló gallérral, ár: 5 595 Ft, Túlméretezett blézer, ár: 19 995 Ft, CHARLENE Booties, ár: 78 990 Ft 
Forrás: zara.com/hu, mohito.com, 2.hm.com, hoegl.com/hu-en

5. Cargo nadrág

A cargo nadrág a hétköznapok viselete, hiszen a sok zsebbel és laza, egyenes száraival egyrészt minden dolgod elpakolhatod benne, másrészt pont az a célja, hogy kényelmes és egyszerű legyen. Válogass a színek széles választékából, ne spórolj a zsebekkel és viseld egyszerűen, kényelmes szettekhez. Egy pár sportcipő, pulóver és bevásárlótáska, és már mehetsz is a dolgodra.

Marella nadrág, ár: 58 990 Ft, Elefántcsont Plüss Logó Pulóver, ár: 7 895 Ft, Szövettáska masnikkal, ár: 3 995 Ft, Unisex cipő New Balance, ár: 49 490 Ft 
Forrás: answear.hu, womensecret.com, stradivarius.com, newbalance.hu

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.