Így viseld az ezüst nadrágot, ha tündökölni szeretnél

Two,Fashion,Models,In,Same,Looks,,Outfits.,Pretty,Silver,Trousers,
Shutterstock/Copyright (c) 2022 S.Bekhinov/Shutterstock. No use without permission. - S.Bekhinov
outfit nadrág
Az ezüst nemcsak az ünnepek alkalmával jó választás, hanem a hétköznapokban is. Összeszedtük a legjobb ezüst nadrágokat az üzletekből!

A fényes, glitteres, flitteres anyagból készült ezüst nadrágok ellepték a közösségi oldalakat, pedig még nincs is karácsony, se szilveszter. A divatbloggerek csak egy kis színt és fényességet akartak vinni a szürke őszi hétköznapokba, ezért a bevásárláshoz, a kutyasétáltatáshoz és egy kávézáshoz a barátnőkkel úgy döntöttek, hogy nem egy egyszerű nadrágot fognak viselni, hanem egy pár ezüst fényekben úszó nadrágot, mert sokkal könnyebben viselhető, mint gondoltuk és látványosabb, mint egy pár farmer.

ezüst nadrág
Ezüst nadrág az ideiő ősz tökéletes választása
Forrás: Shutterstock

Hódít az ezüst nadrág

A fényes nadrág többféle fazonban megtalálható és többféle anyagból. A high street shopok szerencsére mindig is hittek az ezüst nadrág létjogosultságában, így egy boltban akár többfélével is találkozhatsz. Mi 4 különböző fazont válogattunk ki, amelyekről azt gondoljuk, hogy testalkattól függően bárki hordhatja.

1.Női farmer Trendyol, ár: 9930 Ft 2. Közepes derékmagasságú wide leg jeans, ár: 16.995 Ft 3.Elegáns nadrág, ár: 6 895 Ft 4.Műbőr nadrág, ár: 3 295 Ft
Forrás: hu.factcool.com, .zara.com, sinsay.com, sinsay.com, reserved.com

A négy nadrágot ezután úgy igyekeztünk szettekbe helyezni, hogy a hétköznapokra és különleges alkalmakra is gondoltunk. A hétköznapokban ezeket a nadrágokat egyszerűen tudod párosítani egy visszafogott vagy látványos pulóverrel, blézerrel vagy inggel. Játszhatsz a textúrákkal és a színekkel is.

Ha a visszafogott stílus kedvelője vagy, akkor az egyszerű, letisztult darabokkal nem lőhetsz mellé. A válogatásba egy bőr hatású inget is elrejtettünk, mert kifejezetten jó a szettnek, ha a textúrákat kombinálod.

1.Hímzett puplining, ár: 10,995 Ft 2.Hosszú ujjú ing, ár: 10 995 Ft 3.Bardot nyakú pulóver, ár: 7,995 Ft
Forrás: stradivarius.com, mohito.com, bershka.com

Ha vinnél egy kis színt a szettbe, akkor színes blézer. Az ezüst könnye kombinálható zöld, kék, szürke és akár burgundi árnyalatokkal is. Kerüld a meleg árnyalatokat, mert nem lesz harmonikus az összkép.

1.Bársony blézer, ár: 29 995 Ft 2.Kockás blézer, ár: 10,495 Ft 3.ÁTLAPOLT BLÉZER, ár: 25.995 Ft

Ha szereted a színeket és a mintákat, akkor bátran kombinálhatod az ezüst nadrágot bármilyen hideg árnyalatú felsővel. Legyen szó pulóverről, ingről vagy blúzról, viselj olyat, amihez kedved van. Az őszi és téli időszakra való tekintettel a hosszú ujjú felsőket részesítettük előnyben.

1.A vállakat szabadon hagyó hosszú ujjú póló, ár: 9 999 Ft 2.Mintás felső hosszú ujjal, ár: 9 295 Ft 3.Hosszú ujjú póló, ár: 3,595 Ft
Forrás: bonprix.hu, 2.hm.com, bershka.com

Ha különleges alkalomra készülsz és nem elég a csillogásból, akkor dobd fel a nadrágot még több csillogással és válassz hozzá passzoló glitteres, fényes anyagú vagy flitteres ruhadarabot.

1.FLITTERES RÖVID FELSŐ, ár: 11.995 Ft 2.Póló fényes mintával, ár: 12 499 Ft 3.Flitteres felső, ár: 6 995 Ft 4.Csillogó top, ár: 2 995 Ft
Forrás: zara.com, bonprix.hu, 2.hm.com, mohito.com

Jöjjenek a kiegészítők, amelyekkel úgy gondoltuk, hogy visszafogott irányt veszünk, így egyszerű, de formás kiegészítőket választottunk.

1.Mini, műbőr bevásárlótáska, ár: 7,995 Ft 2.Dámske rukavice, ár: 11 995 Ft 3.LADIES` BAG & PENDANT, ár: 11 995 HUF
Forrás: stradivarius.com, mohito.com, reserved.com

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.