Itt az új Pumpkin Spice smink őrület – Mutatjuk, hogyan készítsd el otthon

Pumpkin Spice ihlette smink
Shutterstock - korabkova
smink tippek ősz
Az őszben az a jó, hogy a természet számtalan izgalmas színt kínál nekünk, hogy inspirálódjunk, ha a megjelenésünkről van szó. Idén ősszel megjelent az új „Pumpkin Spice” sminktrend, amelyben a sminkrajongók újabb izgalmas színekkel kísérletezhetnek, hogy sminkjük az őszi hangulathoz igazodva a legfrissebb trendeket hordozza magában.

Nick Drewe trendszakértő szerint: „Nyáron sokan a világosabb sminket választják, hogy kiemeljék természetes vonásaikat. Azonban ahogy átállunk az őszre, és felkészülünk a hűvösebb időjárásra, a Pumpkin Spice makeup trend tökéletes lehetőséget kínál a megjelenés megváltoztatására.”

Pumpkin Spice smink
A Pumpkin Spice smink színei igazi őszi hatást kölcsönöznek megjelenésednek
Forrás: Shutterstock

De mi is az a Pumpkin Spice smink?

A Pumpkin Spice sminktrendet a sötétebb, ősziesebb színek – az égetett narancs, a gazdag barna, a csillogó bronz – és a monokromatikus stílus jellemzi.

Bronz ajak
A bronz kitűnő választás, ha igazi őszi sminket szeretnél
Forrás: Shutterstock

Ez a trend várhatóan uralni fogja a sminkéletet a következő hónapokban, ugyanis a Pumpkin Spice Makeup kifejezésre irányuló keresések 81%-kal nőttek az elmúlt 30 napban és a TikTok felhasználói is több, mint 4,3 millió alkalommal nézték meg a „Pumpkinspicemakeup” hashteget.

Füstös bronz szem-smink
Olyan szemhéjpúdereket válassz, amelyek illeszkednek a bronzosítóhoz
Forrás: Shutterstock

Tippek, amik segítenek, hogy te is megalkothasd saját, Pumpkin Spice ihlette sminkedet

  • Fekete helyett válassz barna szemceruzát és szempillaspirált. Vidd fel a barnát a szem külső sarkára, és satírozd el kicsit, hogy lágyabb, füstösebb megjelenést hozz létre.
  • Olyan szemhéjpúdereket válassz, amelyek illeszkednek a bronzosítóhoz – barna, vagy csillogó bronz például kitűnő választás lehet.
  • Használhatod a bronzosítót szemhéjfestékként is – ez mélységet és melegséget kölcsönöz szemeidnek. Így a szemhéjfesték tökéletesen kiegészíti az arccsontjaidat és fokozza az őszies hatást.
  • Dobd fel a sminkedet narancsos árnyalatokkal!
  • Az őszi hangulat megsegítésére használhatsz barna szájceruzát szájfénnyel.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.