Epermánia: Tarolnak az ikonikus eperszínű outfitek

Woman,Red,Dress,Flying,On,Wind,,Beautiful,Fashion,Girl,Portrait
Inara Prusakova/Shutterstock - Inara Prusakova
eper outfit
Újra itt az eperszezon, azonban az eperszínű ruhák hosszú évtizedek óta jelen vannak a divat világában és időről időre visszatérnek a reflektorfénybe. Ez a vibráló árnyalat egyedi és figyelemfelkeltő, így nem csoda, hogy számos híresség és tervező választotta ezt a színt emlékezetes megjelenéséhez.

Az eperszínű ruhák varázsa abban rejlik, hogy képesek egyszerre sugározni nőiességet, erőt és eleganciát. Az élénk árnyalat vonzza a tekintetet, és viselője magabiztosságot sugároz. Nem véletlen, hogy az évek során olyan sok híresség választotta ezt a színt, hogy kiemelje egyéniségét és emlékezetessé tegye megjelenését. 

A divattörténelem ikonikus eperszínű outfitjei 

Rihanna 

Rihanna a Valerian és az ezer bolygó városa című film londoni premierjén Giambattista Valli hosszú, ejtett vállú eperpiros ruhájában jelent meg. Az ikonikus ruha merész dekoltázs része felrobbantotta az internetet. Sokan a ruha kényelmességét kérdőjelezték meg. Mindezek ellenére mégis elegáns megjelenést kölcsönzött az énekesnőnek, aki magabiztosan vonult a kamerák elé a terebélyes szoknyarésszel ellátott ruhakölteményben. Kiegészítőként egy rózsás táskát, piros szíjú karórát és rúzsához illő sötétpiros ékszereket választott, amelyek tökéletesen kiegészítették az egyszínű megjelenését. 

"Valerian And The City Of A Thousand Planets" European Premiere - Red Carpet Arrivals 
Rihanna
Rihanna
Forrás:  Getty Images

Kylie Jenner 

A 2023-mas Met Gálán az elhunyt Karl Lagerfeld divattervező előtt tisztelegve az általa inspirált ruhákban jelentek meg a hírességek. Kylie Jenner egy izgalmas sziluettű, hosszú eperpiros Jean Paul Gautier és Haider Ackermann kollaborációjából született ruhában vonult be a gálára. A modell mindig kedvelte a kivágott és alakját kiemelő darabokat, így erre az alkalomra is egy olyan szűk, hosszú ruhát választott, amely az egyik karját és lábát szabadon hagyta. A megjelenése drámaiságát egy hosszú uszály fokozta. Az elegáns szettjét eperszínű tűsarkú cipővel és gyémántfülbevalókkal koronázta meg. 

The 2023 Met Gala Celebrating "Karl Lagerfeld: A Line Of Beauty" - Arrivals
Kylie Jenner 
Forrás: Getty Images

Meghan Markle 

Meghan Markle 2020-ban a Mountbatten Zenefesztiválon egy köpenyes eperpiros Safiyaa maxiruhában érkezett. A színválasztás azonban nem volt véletlen, ugyanis ez volt az utolsó esemény, ahol Harry herceget egyenruhájában láthattuk, mielőtt visszalépett hercegi feladataitól, így Meghan ehhez hangolta aznapi megjelenését. A kifinomultságát fokozta a ruhája színével megegyező fényes kézitáskája és tűsarkú cipője valamint sötétpiros, hosszú fülbevalója. 

The Duke And Duchess Of Sussex Attend Mountbatten Music Festival
Meghan Markle 
Forrás:  Getty Images

Az eperszínű outfitek története továbbra is inspirálja a divatvilágot, és biztosak lehetünk benne, hogy még sok ikonikus megjelenést fogunk látni ebben a vibráló árnyalatban. A divat folyamatosan változik, de az eperszín maradandó helyet foglal el a palettán, bizonyítva, hogy néhány szín sosem megy ki a divatból. Összeszedtünk néhány eperszínű ruhadarabot, amiket bátran viselhetsz a hétköznapokban is. 

Pántos, szögletes nyakú midiruha, Bershka, 6995 Ft
Pántos, szögletes nyakú midiruha, Bershka, 6995 Ft 

 

Fodorszegős kombinéruha, H&M, 12495 Ft
Fodorszegős kombinéruha, H&M, 12495 Ft 
Megköthető texturált ruha, Mango, 2995 Ft
Megköthető texturált ruha, Mango, 2995 Ft 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.