Jane Fonda megállította az időt: évtizedeket letagadhat - Fotón a rákból gyógyult színésznő

Jane Fonda
Getty Images -
cannes-i filmfesztivál Jane Fonda vörös szőnyeg
A cannes-i filmfesztivál minden szem a 86 éves színésznőre szegeződött. Jane Fondán nem fog az idő: káprázatosan néz ki ma is.

Ahogy mindig, most is részt vett a cannes-i filmfesztiválon Jane Fonda. A 86 éves világsztár bámulatos formában van, mindenkit lenyűgözött csodálatos frizurájával és szettjével. Jane Fonda leopárdmintás kabátja alatt felül testhez simuló, alul kiszélesedő fekete, flitteres szettet viselt...

Jane Fonda, Cannes-i filmfesztivál
Jane Fonda leopárd mintás kabátban érkezett Cannes-ba
Forrás: Getty Images

...amit meg is mutatott a nagyközönségnek. A színésznő öltözékét tűsarkú tette teljessé. 

Jane Fonda, Cannes-i filmfesztivál
A színésznő káprázatosan festett a vörös szőnyegen
Forrás: Getty Images

Ikonikus ősz haját hullámos bobfazonban viselte, ami különlegesen keretezte az arcát, kiegészítőként csupán egy gyémánt nyakéket és hozzá passzoló fülbevalót viselt, sminkje pedig szolid és elegáns volt. 

Jane Fondánál 2022 szeptemberében Non-Hodgkin limfómát diagnosztizáltak. A színésznő akkor arról beszélt, hogy készen áll a halálra, és hozzátette, reálisan kell gondolkodni, és épp ezért tudja, hogy - bár nem mintha el akarna menni - halála inkább előbb, mint utóbb fog bekövetkezni. Fonda akkor féléves kemoterápián esett át, decemberben arról számolt be, sikeres volt a kezelése. 2023-ban azonban még Cannes-ban kerekesszékben kapták lencsevégre


 

 


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.