legjobban öltözött hírességek Taylor Swift MTV VMA
A zenei élet legnagyobb sztárjai vonultak fel szerda este New Yorkban, a Long Island-i UBS Arénában. Az MTV Video Music Awards vörös szőnyegén minden híresség kitett magáért, a cél a feltűnés volt - egyeseknek ez nem sikerült jól, másoknak annál inkább. Lássuk az utóbbiakat, nézzük, kik tündököltek az MTV Video Music Awardson!

Taylor Swift csodásan nézett ki az MTV Video Music Awards, és bár bekerült a legjobban öltözött sztárok közé, mégsem ő vitte el a show-t. Mutatjuk, ki volt a legszebb, és azt is, kik fértek még be ebbe a kategóriába.

2024 MTV Video Music Awards - Show, Post Malone, Taylor Swift, Sabrina Carpenter
MTV Video Music Awards: Post Malone és Taylor Swift taroltak a Fortnight című dalukkal, Sabrina Carpenter pedig a legjobb dalnak járó díjat húzta be az Espressóért
Forrás: Getty Images

A legjobban öltözött sztárok az MTV Video Music Awardson:

Sabrina Carpenter

A 25 éves Sabrina Carpenter Marilyn Monroe-t idézte meg csillogó, ezüstös flitteres ruhájában - külföldi lapok szerint ő volt a legszebb ezen az estén, senki sem tudta eleganciáját überelni. Sabrina egy vintage ruhát viselt viselt Bob Mackie 1991-es kollekciójából - ugyanezt a darabot választotta Madonna az 1991-es Oscar-gálára, amivel szintén Marilyn előtt tisztelgett.

2024 MTV Video Music Awards - Arrivals, Sabrina Carpenter
Forrás: Getty Images

Taylor Swift

Taylor Swift is hihetetlenül vagány volt kockás összeállításában, a ruha kiemelte szoborszerű alakját. A Grammy-díjas énekesnőről senki sem tudta levenni a szemét, ennek egyik oka a dekoltázsa volt, a másik pedig az estélyi különlegessége. Az énekesnő a fűzőszerű felsőhöz egy uszályt húzott, ami alatt egy apró rövidnadrágot viselt. Megjelenését egy hosszú bőrkesztyűvel, és egy térd fölött érő fekete csizmával koronázta meg. A ruha a 2025-ös Dior Resort kollekcióból származik, Taylor ékszereit pedig Lorraine Schwartz tervezte. 

2024 MTV Video Music Awards - Arrivals, taylor swift
Forrás: Getty Images

Megan The Stallion

Csodásan nézett ki Megan Thee Stallion is, aki az idei MTV VMA házigazdája volt. Gyönyörűen fűzős bodyt viselt, amelyet egy áttetsző betét kötött össze kissé szokatlan, sellő - vagy szaloncukor - stílusú szoknyájával. 

2024 MTV Video Music Awards - Arrivals, Meghan Thee Stallion
Forrás: Getty Images

Camila Cabello

Camila Cabello egy csodás meztelenruhát választott a jeles alkalomra, mely kiemelte nőies idomait. Szettjébe egy fekete fátyollal és a nyakában lógó keresztekkel vitt csavart - úgy nézett ki, mint egy gyönyörű gót menyasszony. 

2024 MTV Video Music Awards - Arrivals, Camila Cabello
Forrás: Getty Images

Lisa a Blackpinkből

A K-pop énekesnő több díjra is esélyes volt szóló kislemezéért, a Rockstarért, és ezt a drámaian elegáns Mugler ruhát választotta erre az alkalomra. Az estélyi színével nem vagyunk maradéktalanul elégedettek, de imádjuk a szuperhősökre emlékeztető kapucnis megoldást - drámai, ugyanakkor csinos és szexi.

2024 MTV Video Music Awards - Arrivals
Forrás: Getty Images

Coco Jones 

Az énekesnő szexi viharfelhőket vonult be a díjátadóra éteri szürke Lever Couture ruhakölteményében, és a hatás nem maradt el. Az ilyen darabokat nem könnyű viselni, de Cocóak sikerült: álomszerű volt a megjelenése, de mégis nagyon vagány és modern.  

2024 MTV Video Music Awards - Arrivals, Coco Jones
Forrás: Getty Images

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.