Hozzávalók 4 személyre:
4 alma
1 zsenge zeller
4 dió
2 evőkanál majonéz vagy joghurt
1 teáskanál mustár
néhány csepp citromlé
só
bors
Elkészítés:
Mosd meg az almákat, távolítsd el a szárukat és a magházukat, vágd le a kalapjukat. Majd vájd ki őket jobban, a kivájt gyümölcshúst tedd félre. A zsenge zellert darabold apróra, vagy reszeld le nagy lyukú reszelőn, keverd hozzá az almát és a darabolt diót, sózd, borsozd, végül töltsd meg a keverékkel az almákat. A majonézt vagy a joghurtot keverd el a mustárral, majd az öntetet öntsd a töltött almákra. Hűtve tálald!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.