Magdi kihívás elé állított minket, nem kaptunk egyszerű feladatot. Mi még tetéztük azzal, hogy a kertben akartuk elkészíteni e heti videónkat is. Sikerült Magdi és a saját elvárásainkat is teljesíteni. A végeredmény olyan finom lett, hogy UNOKÁINK IS FŐZNI FOGJÁK! Figyeljetek csak! :-)
Grillezett csirke csicseriborsó-salátával 4 főre:
800 g csirkemellfilé
fél csomag chili
olaj
1 doboz csicseriborsókonzerv
fél fej lilahagyma
fél csokor petrezselyem
só
bors
citrom
Elkészítés:
A húst megtisztítjuk, szeletekre vágjuk, és chilis olajban pácoljuk. Legalább fél órára hűtőbe tesszük, hogy jól összeérjenek az ízek. Aztán a grillre tesszük a húsokat, sütés előtt közvetlenül sózzuk őket. A salátát összekeverjük: csicseriborsókonzerv, fél lilahagyma felkockázva, petrezselyem felaprítva. Sózzuk, borsozzuk, és citromlével illetve olívaolajjal ízesítjük. Ezzel a salátával tálaljuk a megsült húst.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.