Hozzávalók: 450 g natúr joghurt, 1,5 dl habtejszín, 1,5 dl tej, 12 dkg cukor, 0,5 csomag vaníliás cukor, 2 ek zselatin, 12 g mazsola, 0,25 ek őrölt gyömbér, 1 ek mézeskalács fűszerkeverék, 3 közepes db narancs
Elkészítés: A joghurtot összekeverjük a tejjel, a tejszínnel, cukorral, a fűszerekkel, és egy lábasban feltesszük melegedni. Nem forraljuk fel, csak addig melegítjük kevergetve, amíg a cukor el nem olvad benne. Ezután néhány evőkanálnyit kivéve belőle, feloldjuk benne a zselatint, kézi habverővel csomómentesre keverjük, majd visszaöntjük a többihez, tovább keverjük. Kis tálkák alján elosztjuk a mazsolát, ráöntjük a joghurtos krémet és éjszakára betesszük a hűtőbe.
Elkészítés nehézsége: közepesen nehéz
Elkészítési idő: 25 perc
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.