A nyár legmenőbb sütije: így készül a sajttorta
![](https://cdn.life.hu/2023/12/Z1g99UCkPc2AtjmYvI501crUqJrY-srbnZJBEJz2Qp8/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzYxNDJhNThhN2MyYTQ2MmFhZDU3ZDkyMGQ0YWI2M2M2.jpg)
Az alaptorta elkészítése
Hozzávalók:
A kekszet darálóban zúzd össze, majd keverd össze a felolvasztott vajjal. Az így kapott masszát nyomkodd bele a tortasütő forma aljába. 180 fokon 10 percig süsd elő. Közben a mascarponét, a tejfölt, a cukrot és a tojást robotgépben keverd össze. Ha alaposan összekeverted, öntsd rá az elősütött lapra, majd tedd vissza a sütőbe. 50-60 perc alatt készre sül. Ne ijedj meg, ha a sütőbe nézve azt látod, hogy nagyon megemelkedett. Ahogy kiveszed a melegből, majd szépen visszamegy. Ha kihűlt a torta, mehet is a hűtőbe.
Így dobd fel!
Azért is nagyon érdemes nyáron belevágni a sajttorta tökéletesítésébe, mert ilyenkor teremnek a bogyós gyümölcsök, amik szuperül passzolnak a sajttortához.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.