Hozzávalók:
Elkészítése:
A padlizsánt és a paprikát megsütöm. Fedő alatt felgőzölöm, majd meghámozom, ezután késsel apróra vágom. Sóval, ecettel, és egy kevés zúzott fokhagymával ízesítem. Van, aki majonézzel krémesíti, úgy is nagyon finom, az egy modernebb formának mondható. A meghámozott paprikát ecet, só, cukor, napraforgóolaj keverékébe, azaz marinádba teszem. Egyszerűbben: készítek egy magyaros saláta ecetet, egy kevés étolajjal. Akár sajt és savanyú uborka is kerülhet mellé felkockázva.
Nézd meg a teljes adást!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.