Hozzávalók (kb 20 darabhoz)
Elkészítése:
A banánt villával pépesítsd össze, az átcsokoládét késsel vágd apró darabokra, majd keverd hozzá a többi kimért hozzávalót is. A recept nagy előnye, hogy semmilyen cukrot és édesítőszert nem tartalmaz, kizárólag a banánban található természetes cukrok édesítik a kekszet. Ehhez persze arra is szükség van, hogy jó minőségű és minél magasabb kakaótartalommal bíró csokoládé legyen hozzákeverve.
Amikor kész a massza, egy csapott evőkanálnyit tegyünk a sütőpapírral bélelt sütőbe, majd szépen lapogassuk le, hogy keksz alakú legyen. 200 fokon 15-20 perc alatt megsül. Érdemes akkor fogyasztani, amikor már kihűlt.
Tipp
Ha különleges ízvilágra vágysz, keverhetsz bele fahéjat, de akár gyömbért is.Amit a hozzávalókról tudni kell:
A rostok szerepe
A rostdús táplálkozás az egészséges emésztés, a megfelelő anyagcsere alapja. Ha sok rostos ételt fogyasztasz, elejét veheted többek között az elhízásnak, a székrekedésnek, és csökkentheted a szívbetegségek kockázatát is.Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.