Hozzávalók:
Hogyan kell elkészíteni?
A csirkemellet ujjnyi csíkokra vágom, és kevés étolajban megpirítom. Amikor ez megvan, kiveszem egy tálra. A reszelt zöldségeket a megmaradt zsiradékban megpirítom. Ízesítem sóval és egy kevés citromlével. Ehhez a zöldséghez keverem a kifőtt tésztát, a megpirult csirkemellet, és a vékony metéltre vágott fejes káposztát. Végül megszórom reszelt sajttal. Hogy még színesebb legyen az étel, egy kevés zöldsalátát is hozzákeverek.
Nézd meg a teljes adást!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.