Heti szerelmi horoszkóp 2024. június 29-július 5.: ne dőlj be a nosztalgikus érzéseknek

Neptunusz retrográd Neptunusz nosztalgia horoszkóp heti szerelmi horoszkóp
A Szaturnusz szombaton, a Neptunusz kedden kezd el hátrálni: a két külső bolygó mindenkire hatással lesz. Heti szerelmi horoszkóp következik.

Ne csodálkozz, ha a héten nosztalgikus érzéseid lesznek. A Neptunusz retrográd mozgása miatt régi érzelmek törhetnek elő, de jobb, ha nem kockáztatod veled a jelenlegi kapcsolatodat. Persze nem csak a magánéletben, a munkahelyek terén is elérhet minket a visszavágyódás. Nem biztos, hogy tenned kell bármit is: add át magad a jóleső érzéseknek. Heti szerelmi horoszkóp következik minden jegynek. 

Heti szerelmi horoszkóp 2024. június 29-július 5.: ne dőlj be a nosztalgikus érzéseknek
Heti szerelmi horoszkóp 2024. június 29-július 5.: ne dőlj be a nosztalgikus érzéseknek
Forrás: Shutterstock

KOS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Kos

Június utolsó napjaiban minden esélyetek megvan, hogy vidáman búcsúztassátok a nyár első hónapját. A bolygók azt javasolják, készítsetek tervet a további hetekre. Hétfőtől vigyázz, mert a párod meg fogja érezni, ha valamit titkolsz, és azt hiheti, hogy félre lépsz. Nyugtasd meg, hogy valamire rájöttél, de meg akarsz bizonyosodni róla, mielőtt beavatod őt

Szingli Kos

Minden esélyed megvan, hogy jó társaságban búcsúzz a júniustól. Emellett a bolygók szerint át kéne gondolnod a nyári terveidet. Hétfőtől több konstelláció is éberségre int. Sajnos olyan szerelmi ügybe bonyolódhatsz, ami nem legális. Nem neked való a bujkálás, ezért jobban tennéd, ha bele sem mennél! Amint rossz érzésed támad, hátrálj ki! A Szaturnusz és a Neptunusz ebben támogat.

BIKA heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Bika

Amilyen nyugisnak látszik a hétvégétek, olyan zaklatott lehet július első hete. Hétvégén beszéljétek meg, hogyan segíthettek egymásnak, ha az egyikőtök ingerült! Hétfőtől mindkettőtöknek kihívásokkal kell szembe néznie. Másképp, de a jövő, a karrier kérdése feszeget. Jó, ha előre gondolkodtok, de ne mérgezzétek meg a jelent!

Szingli Bika

Fura, hogy már vége a júniusnak. Úgy tűnik, amilyen békés a hétvégéd, olyan nyugtalan lesz július első hete. Hétvégén adj az élvezeteknek, és töltődj fel! Szükséged lesz a türelmedre és megfontoltságodra, mert hétfőtől kihívásokkal kell szembe nézned. Az egész hetedre rányomja a bélyegét egy Merkúr-Plútó szembenállás, ami kommunikációs dacot jelez.

IKREK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Ikrek

Ne ess a hibába, hogy azzal nosztalgiázol, hogy régen könnyebb volt minden! A kedvesed azt hiheti, miatta vagy gondterhelt. Két bolygó is retrográdba fordul, ami régi munkahelyek emlékét hozhatja vissza, miközben bolygód, a Merkúr kedden jegyet vált. Előtte a pénzügyeidre tereli a fókuszt, utána utazásra hív. Mindezt egyeztetned kellene a kedveseddel.

Szingli Ikrek

Szaturnusz és Neptunusz is retrográdba fordul, ami régi munkahelyek emlékét hozhatja vissza. Ne kezdj el nosztalgiázni! Nem főleg ne gondold, hogy régen minden könnyebb/jobb volt. Bolygód, a Merkúr kedden jegyet vált. Előtte a pénzügyeidre tereli a fókuszt, utána utazásra hív. Innentől nyitottabb leszel, vagyis könnyebben, gördülékenyebben megy az ismerkedés.

RÁK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Rák

Ne tegyetek szemrehányást egymásnak, ha valamelyikőtök a közös program helyett segíteni megy valakinek a hétvégén! Te is szívesen segítesz, és a párod is, ami tiszteletre méltó. A „jó tett helyébe jót várj”-elv érvényesül július első hetében két szuper konstelláció szerint. Szóval minden segítséget visszakaptok, amit adtok. Ráadásul megsokszorozva…

Szingli Rák

Legyél büszke magadra, ha a szórakozás helyett valakinek segítesz a hétvégén! Tiszteletre méltó, hogy szívesen támogatod a többieket. Vedd észre, a „jó tett helyébe jót várj”-elv érvényesül július első hetében két szuper konstelláció szerint. Szóval minden segítséget visszakapsz, amit adsz. Ráadásul megsokszorozva. Ez a párkeresésedre is kedvező hatással bír…

A többi jegy heti szerelmi horoszkópját itt olvashatod el. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.