Karrierhoroszkóp 2024. október 14-20.: a Bika kerülje a drasztikus döntéseket, a Szűz vigyázzon a pénzére

asztrológia csillagjegy karrierhoroszkóp horoszkóp
A Vénusz, a kis szerencse bolygója átlép a Nyilas jegyébe, és jó lehetőségeket hoz, ám a csütörtöki telihold alaposan megkavarja a szálakat. Karrierhoroszkóp következik.

A Vénusz a Nyilas jegyébe lép, kedvező lehetőségeket kínálva a karrier és a pénzügyek terén. Azonban a csütörtöki telihold feszültségeket hozhat, ez pedig próbára teheti a munkahelyi kapcsolatokat. A különböző csillagjegyek számára ez a hét kihívásokat és új lehetőségeket egyaránt tartogat, ezért érdemes figyelni a bolygók mozgására és hatásaira. Az alábbiakban elolvashatod, mit tartogat a karrierhoroszkóp az egyes csillagjegyeknek! 

karrierhoroszkóp
Karrierhoroszkóp 2024. október 14-20.: a Bika kerülje a drasztikus döntéseket, a Szűz vigyázzon a pénzére
Forrás: Shutterstock

Karrierhoroszkóp: 2024. október 14-20.: 

Kos

A csütörtöki telihold alaposan próbára teszi az idegeidet, és nemcsak a tiédet… Így aztán nem is csoda, hogy a munkahelyeden sok feszültséggel kell számolni. Pénteken már belép a Hold a Bikába, ami lehűti a kedélyeket.

Bika

A hét első felében kerüld a drasztikus döntéseket. Inkább csak sodródj az eseményekkel, kerüld a döntéseket, főleg anyagi természetű ügyekben. A Vénusz, a pénz bolygója csütörtökön késő este jegyet vált, belép a Nyilasba, ami plusz pénzt jelent ez elkövetkező hetekben.

Ikrek

Elképzelhető, hogy sokat idegeskedsz, stresszelsz a telihold miatt. Pedig nincs okod az aggodalomra, és ezt jó lenne, ha tudatosítanád magadban. A Jupiter ugyanis megóv minden nagyobb nehézségtől. Szóval légy optimista, és meglátod, a pénzügyeid is rövidesen rendeződnek.

Rák

A Mars, ami az ambíció bolygója, a jegyedben jár, és megnyitja előtted a siker felé vezető kaput. Hatására sokkal könnyebben és lendületesebben dolgozol. A Vénusz is kedvez neked. Remélhetőleg anyagilag is honorálják az erőfeszítéseidet. Ha nem, akkor pénteken tárgyalj a pénzről!

Oroszlán

Ha a hét első felére tűztél ki fontos megbeszélést, jobb lenne elnapolni. Egyszerre mutatnak kedvező és kedvező fényszögeket a planéták. A csütörtöki telihold is azt húzza alá, hogy inkább sodródnod kellene, mint kezdeményezni.

Szűz

Úgy érzed, mintha az egész világ összefogott volna ellened! Ez természetesen nincs így… Viszont ebben a hangulatban jobb lenne kerülnöd a kényes témákat, komoly tárgyalásokat. Ráadásul a csütörtöki telihold léket üthet a pénztárcádon. Jobb, ha a boltokat is messziről elkerülöd!

Mérleg

Csütörtökig nem árt az óvatosság. Komoly feszültségeket jeleznek a bolygók a munkahelyeden. Te nem bírod a békétlenséget, most pedig téged is belesodornak a vitába. Szerencsére pénteken helyreáll a rend. A pénzügyekben a Vénusz jegyváltása szerencsét hoz neked!

Skorpió

A Vénusz a jegyedet elhagyva átlép a Nyilasba, ráadásul előtte még szembekerül a hirtelen fordulatok bolygójával, az Uránusszal. Sajnos lesz most néhány konfliktus, amiben nem kevés forog kockán… Óvatosnak kell lenned, ne vidd el ezeket a szakítópróbáig!

Nyilas

A Vénusz, a pénz bolygója belép a jegyedbe, és mi mást is hozhatna, mint szerencsét? Most kellene megragadnod az összes lehetőséget az előrelépésre. Olyan ajtók fognak ugyanis előtted kitárulni, amik eddig zárva voltak.

Bak

A munkahelyi feszültségek téged sem kímélnek. Sajnos nehéz lesz előre tervezni, mert nem várt események húzzák keresztül a számításaidat. A legjobb az lenne, ha szabadságra mennél… Péntektől viszont nem hogy enyhül a nyomás, hanem kisüt a fejed fölött a nap!

Vízöntő

Ezen a héten minden a te hozzáállásodon fog múlni. Ha pozitívan gondolkodsz, akkor az a kisugárzásodon is meglátszik, és megkapod azokat a lehetőségeket, amiket vársz. Muszáj most együttműködnöd másokkal, és akkor szerencséd lesz!

Halak

Sajnos ez nem a te heted, idegesítő konfliktusok sora követi egymást. A csütörtöki telihold ráadásul újabb ellentétekre világíthat rá. A munkahelyen valahogy bekkeld át ezeket a napokat. Péntektől enyhülés várható!

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.