Napi horoszkóp 2024. október 17.: a Nyilast betegség akadályozhatja, a Halak fátylat boríthat végre a múltra

Business,Woman,With,Work,Stress,Doing,Meditation,,Employee,And,Worker
Shutterstock/Copyright (c) 2022 PeopleImages.com - Yuri A/Shutterstock. No use without permission. - PeopleImages.com - Yuri A
ezotéria napi horoszkóp horoszkóp
Az október 17-i telihold, amely 13 óra 26 perckor tetőzik a Kos jegyében, elementáris erővel hathat mind a 12 csillagjegyre. Ha kíváncsi vagy, mit tartogat számodra ez a szuperhold, szeretnéd megtudni, mire számíthatsz a szerelem, a munka, területén, akkor bizony a napi horoszkóp neked szól.

Hihetetlen látvány tűnik fel az égen. Az úgynevezett vadászhold lesz a csillagászati ősz első teli és egyben szuperholdja, ami épp ezen a napon, október 17-én kel majd fel. A szuperhold nagyjából 30 százalékkal fényesebb és mintegy 15 százalékkal nagyobbnak tűnik, mint egy átlagos telihold. A jelenség komoly hatással lesz mind a 12 csillagjegyre. Kosként ma kicsit lassabb lehetsz az átlagnál, míg az Ikrek jegy szülötteként ma nem igazán jeleskedsz a munkában. További részletekért olvasd el a napi horoszkópod.

Napi horoszkóp 2024. október 17.
Napi horoszkóp 2024. október 17.
Forrás: Shutterstock


Napi horoszkóp 2024. október 17., csütörtök:

  • Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A szuperhold energiái arra ösztönöznek, hogy figyelj jobban a belső hangodra. Érdemes átértékelned a kapcsolataidat, és végre nyíltan beszélned az érzéseidről. Egyszerre több dologgal is szeretnél foglalkozni, de ennek a magánéleted láthatja a kárát.

  • Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Biztonságra törekszel, mert úgy érzed csak így oszlanak el a félelmeid az anyagi nehézségek miatt. Sajnos a rengeteg munka ellenére sem érsz el most kiemelkedő eredményeket. Ma a munkahelyi légkör különösen feszültté válhat. Próbálj meg nyugodt maradni.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Ideje fejest ugranod valami újba, te is látod, a régivel már nem boldogulsz. A kreativitásod most is segítségére lehet, használd ki, mert így könnyebben átlendülsz bizonyos akadályokon és elérheted a céljaidat. Ma remek beszélgetőpartner vagy, aki remek tanácsokat tud adni másoknak.

  • Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Egy váratlan üzenet vagy telefonhívás ma keresztül húzza a számításaidat. Emiatt több teendőddel is elmaradsz, és még a hét végéig sem vagy képes utolérni magad. Túl sokat aggódsz, stresszelsz, ami nem kedvez a gyógyulásodnak, sőt ezzel csak ártasz magadnak és a szeretteidnek.

  • Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Egész napos fejfájás vagy derékfájdalom keserítheti meg a ma napodat, amit próbálj meg könnyű tornával enyhíteni. Ne feledkezz meg a folyamatos hidratálásról sem. Azonban, ha nem javulna, fordulj orvoshoz.

  • Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

A szuperhold ma megerősíti a pénzügyi stablitásod. Érdemes átgondolnod a kiadásaidat, és terveket készítened a jövőre. De ma végre megveheted azokat a dolgokat, amit már régen kinéztél magadnak. Itt az ideje, hogy egy kicsit kényeztesd magad.

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Ma a saját vágyaid és szükségleteid kerülnek a középpontba. Figyelj a megérzéseidre, és ne félj kifejezni kedvesednek, amit szeretnél. Az érzések ma felkavarodhatnak benned. Ha nem vagy elég óvatos, egy harmadik személy féltékenységre adhat okot.

  • Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

A szupehold erejének hála a szíved mintha megtelne valami földön túli szeretettel. Olyan feladatokat is elvégzel, ami nem lenne kötelességed, de ma szívesen segítesz másokon. Ettől azonban sokkal fáradtabb leszel a kelleténél. Fölösleges feláldoznod magad másokért.

  • Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

A napokban kissé túlhajszoltad magad. Fizikailag és szellemileg is rosszul teljesítesz, képtelen vagy a munkádra koncentrálni, ezt a kedvesed is megérzi. Maradj a realitás talaján, ne akarjon másoknak mindenáron bizonyítani.

  • Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

A munka és a karrier szempontjából kedvező nap vár rád. Használj ki minden lehetőséget a fejlődésre. Szokatlan humorérzékedre azonban ma nagy szükséged lesz, ha szeretnél egy kis nyugalmat magad körül. Fölöslegesen ne izgasd fel magad, nem ér annyit az egész.

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

A szuperhold hatására felfedezheted az új lehetőségeket a tanulás terén. Nem mindennap vagy ennyire kreatív, mint ma. Használd fel ezt az energiát arra, hogy befejezd a régóta halogatott feladataidat.

  • Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

A napokban régi sérelmek jöhetnek felszínre. De szerencsére képes vagy a másik lelkébe látni, és felfedezni mindazt a szépet és jót, ami bennük lakozik. Boríts hát fátylat a múltra, és felejtsd el a múltat. Mostantól minden az elképzeléseid szerint alakul.

Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.