Bridgerton-horoszkóp: te melyik karakter lennél a csillagjegyed szerint?

2024 - Bridgerton - TV Series
Entertainment Pictures/ZUMAPRESS.com - ZUMAPRESS.com
ezotéria sorozat horoszkóp A Bridgerton család
Hamarosan érkezik a Bridgerton harmadik évada! Hogy könnyebb legyen a várakozás, elkészítettük a Bridgerton-horoszkópot. Tudd meg, te melyik karakterre hasonlítasz!

A Netflix népszerű sorozata, A Bridgerton család világszerte számos rajongót nyert magának, köszönhetően a fordulatos sztorinak és az emlékezetes színészi alakításoknak. Hamarosan érkezik a harmadik évad, a világ ismét lázban ég, ezért elkészítettük a nagy Bridgerton-horoszkópot - lássuk, te melyik karakter lennél!

Bridgerton-horoszkóp
A harmadik évad Penelope Featherington és Colin Bridgerton szerelméről szól.
Forrás: NORTHFOTO/© 2020 by Entertainment Pictures

A nagy Bridgerton-horoszkóp

Kos (március 21 - április 19.): Anthony Bridgerton

Az energikus és határozott Kos tökéletesen megtestesíti Anthony Bridgerton karakterét. Mint a család feje, Anthony elszánt, bátor és védelmezi a szeretteit. A Kosokhoz hasonlóan ő sem riad riad vissza a kihívásoktól.

Bika (április 20 - május 20.): Benedict Bridgerton

A Bika jegyűek megbízhatósága és művészi hajlama tökéletesen egyezik Benedict Bridgerton karakterével. A család második legidősebb fia mély érzésű és rendkívül kötelességtudó, mint a Bikák. 

Ikrek (május 21 - június 20.): Eloise Bridgerton

Az Ikrek jegyűek éles eszűek és kíváncsiak, pont mint Eloise Bridgerton. Eloise független gondolkodása és nyughatatlan természete tükrözi az Ikrek sokoldalúságát és állandó tudásszomját.

Bridgerton-horoszkóp
Daphne és Eloise Bridgerton
Forrás: NORTHFOTO

Rák (június 21 - július 22.): Daphne Bridgerton

A Rák érzékeny és gondoskodó természete Daphne Bridgerton karakterében csúcsosodik ki. Az első évad főszereplője a szeretet és család iránti mély elkötelezettségét mutatja, ami jellemző a Rákokra is. 

Oroszlán (július 23 - augusztus 22.): Simon Basset

Az Oroszlánok karizmatikusak és vezető személyiségek - hasonlóan Simon Bassethez, Hastings hercegéhez. Simon magabiztossága és vonzereje, királyi megjelenése mind-mind az Oroszlán jellemzői is.

Szűz (augusztus 23 - szeptember 22.): Penelope Featherington

A Szűz jegyűek rendkívüli módon figyelnek a részletekre, és éles az elméjük, mint Penelope Featheringtoné. Hogy Penelope fenntartsa titkos életét, pont olyan tulajdonságokra van szüksége, amelyek a Szűzeket is jellemzik: a legkisebb Featherington-lány gyakorlatias, pontos és analitikus.

Mérleg (szeptember 23 - október 22.): Colin Bridgerton

A Mérlegek a társasági élet szerelmesei, emelett pedig állandóan a harmóniára törekednek - pont, mint Colin Bridgerton, a harmadik évad egyik főszereplője. Colin kedves, udvarias és mindig igazságos, igazi úriember.

Skorpió (október 23 - november 21.): Lady Danbury

A titokzatos és mély érzésű Skorpiók Lady Danbury karakterével azonosulhatnak a leginkább. A bölcs, éles nyelvű hölgy a társasági élet irányítója, mindenkit megfigyel, magáról azonban szinte semmit sem árul el. 

Bridgerton-horoszkóp, Lady Danbury, A Bridgerton család
Bridgerton-horoszkóp: Lady Danbury a társasági élet irányítója, magáról azonban nem sokat árul el
Forrás: Northfoto

Nyilas (november 22 - december 21.): Lady Whistledown (aki, mint tudjuk, Penelope Featherington)

Penelope titkos életében Lady Whistledown bőrébe bújik. Ez a személyisége a Nyilasok szabadságszerető, független és kalandvágyó személyiségére hasonlít leginkább. Mindent kiélvez így, amit Penelope Featheringtonként nem tud.

Bak (december 22. - január 19.): Lady Violet Bridgerton

A határozott és célratörő Bakok Lady Violetre, a Bridgerton testvérek édesanyjára  hasonlítanak leginkább. Violet megbízhatósága és a családja iránti elkötelezettsége tükrözi a Bakok személyiségét is.

Vízöntő (január 20 - február 18.): Marina Thompson

A Vízöntők újítók és gyakran szabálytörők, akárcsak Marina Thompson. Marina bátor döntései és szokatlan látásmódja jól illenek a Vízöntő független és eredeti természetéhez.

Halak (február 19 - március 20.): Gregory Bridgerton

A mély érzelmekkel rendelkező és intuitív Halak Gregory Bridgerton, a legkisebb fiú karakterével azonosulhatnak. Gregory érzékenysége és gyengédsége tükrözi a jegy empatikus és álmodozó jellemét.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.