A kutatók azt sugallják, hogy a hús olyan lipidkomponenseket tartalmaz, amelyek az anyagcseréhez kulcsfontosságúak, amelyekre egyeseknek szüksége van. De azok, akik genetikailag a vegetarianizmust részesítik előnyben, ugyanazokat a lipideket megtermelik belsőleg – vagyis kerülhetik a húst - írja a The Sun.
Nabeel Yaseen, az Egyesült Államok Northwestern Egyetem professzora azt mondta:
„Az egyik terület, ahol a növényi termékek különböznek a hústól, az összetett lipidek. Spekulációm szerint a húsban lehetnek olyan lipidkomponensek, amelyekre egyeseknek szüksége van. Talán azok az emberek, akiknek a genetikája a vegetarianizmust támogatja , képesek endogén módon szintetizálni ezeket az összetevőket. Jelenleg azonban ez csupán spekuláció, és sokkal több kutatást kell elvégezni a vegetarianizmus fiziológiájának megértéséhez."
Nyers húst, szívet, agyat és májat eszik az egykori vegán: teljesen megváltozott az élete
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.