Anya Taylor-Joy eljegyzése: nem mindennapi helyszínen kérte meg férje a kezét

Chris Hemsworth is honored with a star on the Hollywood Walk of Fame
Represented by ZUMA Press - ZUMAPRESS.com
eljegyzés forrest gump Anya Taylor-Joy
A Vezércsel sztárja a legnagyobb titokban ment férjhez egy csendes polgári ceremónián. zenész szerelméhez 2022 nyarán. Anya Taylor-Joy most az eljegyzéséről árult el részleteket.

A Vezércsel színésznője, Anya Taylor-Joy 2021-ben kezdett randizgatni zenész kedvesével, Malcolm McRae-vel, akivel egy évvel később a legnagyobb titokban kötötték össze az életüket. A szolid kézfogóra az Egyesült Államokban került sor, az ifjú pár utána szinte rögtön repült is Ausztráliába, hogy Anya tovább dolgozhasson a Mad Max: Fury Road előzményfilmjén, a Furiosán. 

Anya Taylor-Joy
Anya Taylor-Joy a Monacói Nagydíjon a múlt hétvégén
Forrás: Bruno Bebert / Pool Monaco 

Anya Taylor-Joy eljegyzése

A Furiosa főszereplője filmbeli partnerének, Chris Hemsworth-nek mesélt az eljegyzés részleteiről. A színésznő elmondta, hogy férje annál a padnál kérte meg a kezét, ahol Tom Hanks a Forrest Gumoban Forrest Gumban mesél az életéről. A buszmegállóban álló pad, amelyen ülve Forrest Gump elmesélte utazásait és kalandjait, a film kelléke volt, és ezt a padot azóta a Savannah-i Történeti Múzeum őrzi, a mai napig ott lehet megnézni. Az eredeti helyére azonban építettek egy másik padot, és a helyszín azóta a turisták és a film rajongóinak kedvelt helyszíne lett. A színésznő és férje számára pedig mindig nagyon különleges helyet fog elfoglalni a szívükben, ahogyan a film is, ami Anna Taylor-Joy-ra nagyon nagy hatással volt, úgy fogalmazott, hogy ez a film maga a költészet - írja a Daily Mail.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.