Hogyan csaljunk a térrel kis fürdőszobában?

miriristic - stock.adobe.com
PR cikk fürdőszoba szaniter otthon lakberendezés
A kis fürdőszoba berendezése sosem könnyű feladat. Hiszen a szükséges szaniterek mellett megfelelő tárolási lehetőséget is biztosítani kell. Nem kell azonban megijedni a feladattól, hiszen számos lehetőségünk van a tér megfelelő kihasználására. Nézzük tehát, hogy hogyan csaljunk a térrel kis fürdőszoba esetében.

Megfelelő szaniterek kiválasztása

A szaniterek esetében a kis méret mellett számos apró extra közül választhatsz a fürdőszoba bútorok esetében. A lebegő bútorok optikailag nagyítják a teret, míg a falra szerelhető megoldások ténylegesen plusz teret adnak vissza. A walk in zuhanyfal szintén ideális megoldás, valamint az üvegajtó szintén remek eszköz, ha nagyítani szeretnénk a teret.

Tárolási trükkök

Az alapvető bútorok mellett a tárolási megoldások is rengeteget számítanak a megfelelő térkihasználás szempontjából. A megfelelő fürdőszoba szekrény tehát kulcsa a dolognak. A hagyományos megoldások helyett érdemes lehet olyan praktikus opciókat választanod, mint a mosógép fölé vagy a mosdó alá elhelyezhető szekrények. Ezek ugyanis egyébként kihasználatlan teret foglalnak el, ezáltal extra tárolóhelyet biztosítva. Emellett érdemes lehet a szekrények és polcok méreténél is okosan választani. Remek döntés lehet a magas szekrények közül választanod, melyek keskeny kialakításuknak köszönhetően egészen kicsi helyen is remekül elférnek majd.

Színek és fények

A tökéletes bútorok és praktikus tárolás mellett egyéb apró trükköket is bevethetsz. Nem csak fürdőszoba esetében igaz, hogy kis térhez a világos színek lesznek a nyerők. Végezetül pedig bátran használj extra lámpákat és tükröket, melyeknek köszönhetően világosabbnak és még tágasabbnak érződik majd fürdőszobád.

(x)

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.