A húsvét 2025-ben nem csak a kalácsról és a sonkáról szólhat – a reggeli is lehet izgalmas és meglepő. Ez a kolbászos tojásfelfújt bébispenóttal és fokhagymával készül, így egyszerre laktató és ízekben gazdag fogás. A krémsajt és a tejföl pedig könnyű, mégis szaftos állagot ad az ételnek, amit akár kis tálkákban is megsüthetsz, hogy mindenki külön adagot kapjon.
Az olajat serpenyőben hevítsük fel. Süssük rajta 2-3 percig a lehéjazott, feldarabolt kolbászt. Adjuk hozzá a megmosott, felcsíkozott bébispenótot, valamint
a meghámozott, átnyomott fokhagymát, és süssük addig, amíg a spenótlevelek egy kicsit össze nem esnek. A felvert tojásokat keverjük simára a krémsajttal, a tejföllel és a tejjel. Sózzuk, borsozzuk meg. Adjuk hozzá a kolbászos- spenótos keveréket. Osszuk el a masszát 4 db, vékonyan kiolajozott, egyszemélyes sütőtálban. Toljuk be
a 180 fokra előmelegített sütőbe kb. 25 percre. Melegen tálaljuk.
Elkészítési idő: 40 perc
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.