Britney Spears fiai, Sean Preston és Jayden James kibékülnének az édesanyjukkal

Britney Spears
Shutterstock - Tinseltown
konfliktus békülés család britney spears
Rendeződhet Britney Spears és fiai kapcsolata. A fiúk édesapjának ügyvédje nemrég elárulta, hogy Britney beszélt telefonon Sean Prestonnal és Jayden Jamesszel, és a fiúk nyitottak arra, hogy kibéküljenek édesanyjukkal.

„A békülés és a kapcsolatok rendezése nehéz dolog, és időbe telik. Bonyolult és hosszú folyamat. Britney Spears és a fiaia még nagyon a folyamat elején járnak" - mondta Kevin Federline ügyvédje, Mark Kaplan az Entertainment Tonightnak egy június 25-én megjelent interjúban.

Britney Spears a gyerekeivel, Jayden és Sean
Britney Spears és a fiai 2018-ban
Forrás: NORTHFOTO

Mark így folytatta: „A jó dolog az, hogy a fiúk látták, az anyukájuk jól van. Vágynak arra, hogy beszéljenek vele. Volt némi telefonos kommunikáció, és úgy gondoljuk, hogy ez az első lépés a jó irányba."

Britney Spears aktfotói okozták a bajt

2022 augusztusában a fiúk szóvá tették, hogy az anyjuk aktképeket posztol magáról a közösségi médiában. Egy veszekedés után úgy döntöttek, hogy nem akarják látni Britney-t, az apjukhoz költöztek. Már Britney Sam Asgharival való esküvőjén sem vettek részt. Az énekesnő 2023-ban abba is beleegyezett, hogy Federline a gyerekekkel Hawaiira költözzön. Azóta nem is találkoztak.

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.