Julia Roberts soha nem látott képet posztolt a fiáról

"Les Sculptures" Jacquemus' Fashion Show : Photocall At Fondation Maeght At Saint-Paul-De-Vence
Corbis via Getty Images/"Les Sculptures" Jacquemus' Fashion Show : Photocall At Fondation Maeght At Saint-Paul-De-Vence - Stephane Cardinale - Corbis
Julia Roberts Julia Roberts fia fotó család
Az Oscar-díjas színésznő és férje Danny Moder három gyerek büszke szülei. Julia Roberts kisebbik fia születésnapja alkalmából soha nem látott fotót posztolt a közösségi oldalán.

Az idő nagyon gyorsan repül, biztosan ezt érzi Julia Roberts és férje, Danny Moder is, akiknek legkisebb fiúk június 18-án töltötte be a 17. életévét. A házaspár egyébként három gyereket nevel, ikergyerekeik, Hazel és Phinnaeus idén novemberben lesznek 20 évesek. 

Julia Roberts
Julia Roberts soha nem látott fotót posztolt kisebbik fiáról
Forrás: WireImage

Julia Roberts soha nem látott fotót posztolt 

A Pretty Woman sztárja a különleges alkalomra egy megható babakori fényképet osztott meg Henry-ről az Instagramon.

Hihetetlen, hogy ez a baba most egy magas, 17 éves csoda! Boldog születésnapot, gyönyörű Henry!

- írta a fotó mellé. A színésznő általában védi a magánéletét a nyilvánosság elől, de időnként bepillantást enged az életükbe, aminek a rajongók örülnek a legjobban. 

Julia Roberts lánya, Hazel tavaly debütált a vörös szőnyegen

Julia Roberts 19 éves lánya, Hazel úgy tűnik, szülei nyomdokába lép, hiszen tavaly megjelent a legelső vörös szőnyeges eseményén Cannes-ban. A Flag Day című film bemutatójára kísérte el apját, Danny Moder operatőrt. A fiatal és gyönyörű lány le sem tagadhatná híres szüleit, elképesztő a hasonlóság köztük!


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.