brit királyi család fotó mobiltelefon Vilmos herceg
A brit királyi család tagjait nagyon ritkán lehet mobiltelefonnal a kezükben lencsevégre kapni. Már-már úgy tűnhet, hogy ők nem is élnek a modern technika adta lehetőségekkel. Egy friss fotó bizonyítja, Vilmos herceg is ember, akinek bizony van okostelefonja.

Sokan gondolhatják azt, hogy a királyi család tagjai a hétköznapi emberek felett állnak, már olyan értelemben, hogy a kötelességeiken túl mindent másként csinálnak, mint az átlagemberek. A valóság azonban más, ezt bizonyítja Vilmos herceg legújabb fotója is.

Vilmos herceg
Vilmos herceg sűrűn oszt meg fotókat a mindennapjairól a közösségi oldalán
Forrás: NurPhoto via Getty Images

Így még sosem láttuk Vilmos herceget

A walesi házaspár gyakran oszt meg családi fotókat, hétköznapi pillanatokat az Instagram-oldalán, így nem meglepő Vilmos herceg legújabb fotója sem, amelyen egy vonatfülkében ül, úton Cardiff felé, előtte pedig a kisasztalon fekszik irattartója és az okostelefonja. A fotó azért is különleges, mert ritka pillanatok egyike, amikor olyan kép készül a királyi család tagjairól, amelyek a privát telefonjuk is látható. Bár volt már erre példa a 2012-es londoni olimpián, ahol a fotósok megörökítették, ahogy épp ők is fotóznak a telefonjaikkal.

Vilmos herceg ügyel a gyerekei képernyőidejére

A walesi herceg beszélt már a nyilvánosság előtt arról, hogy mennyire fontos minimálisra csökkenteni a mobilozással és úgy egyáltalán a képernyő előtt töltött időt. 2022-ben  a BAFTA londoni székhelyén tett látogatása során beszélt a témáról. Akkor mesélt arról is, hogy három gyerekük esetében, hogy szabályozzák a képernyőidőt: “jelenleg a számítógépen való játékot próbáljuk szabályozni, ellenőrizzük a képernyőidőt. Óvatosan kell ezzel bánni”. Hozzátette, hogy a gyerekek közül György herceg van oda igazán az online játékokért, a testvérei még túl kicsik ehhez, de a filmeket ők is szeretik. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.