Vilmos herceg szívszorító szavai Katalinról: egy veteránnak beszélt feleségéről

Vilmos herceg és Katalin hercegné
WireImage -
megható katalin hercegné Vilmos herceg
A királyi család dolgozó tagjaként sok kötelességet teljesít mostanában a herceg. Nemrég veteránokkal találkozott, ahol feleségéről, Katalinról is kérdezték Vilmost.

Vilmos herceg igyekszik mindenhol helyt állni: apaként, támogató férjként és persze a királyi család dolgozó tagjaként. Most Katalint is képviseli a rendezvényeken, a legutóbbin pedig éppen a hercegnéről kéredzték Vilmost.

Vilmos herceg
Vilmos herceget feleségéről kérdezték a veteránok
Forrás: Getty Images

Vilmos herceg szívszorító szavai Katalinról

Vilmos herceg a nomrandiai partraszállás évfordulója alkalmából rendezett eseményen beszélgetett veteránokkal és azok családtagjaival. Az utóbbi hónaokban Katalint is képviseli a rendezvényeken, aki valószínűleg még hosszú ideig nem tud majd visszatérni a feladataihoz betegsége miatt. Az emberek pedig nyilvánvalóan aggódnak érte, mert bármerre jár is Vilmos, a hercegné állapotáról mindig tudni akarnak. Nem történt ez másként most sem, az egyik veterán megkérdezte a herceget arról, hogy van a felesége. "Szeretett volna itt lenni" - válaszolta egyszerűen Vilmos.


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.