Terhes A Fehér Lótusz sztárja, Alexandra Daddario: az első gyerekét várja

Alexandra Daddario
Daniele Venturelli/Getty Images/ - Daniele Venturelli
várandós Alexandra Daddario terhes
Örömhírt jelentett be A Fehér Lótusz sztárja. Alexandra Daddario terhes első gyerekével. Férjével, Andrew Formmal izgatottan várják, hogy bővüljön a családjuk.

Nagy örömhírt jelentett be a színésznő, akit a legtöbben A Fehér Lótuszból és A törvény nevében című sorozatokból ismernek: Alexandra Daddario terhes első gyerekével. Hat hónapig titkolta állapotát a világ elől, de a jelenlegi sorozatának, a Mayfair Witchesnek a szereplői elől nem tudta elrejteni.

Andrew Form és Alexandra Daddario, Alexandra Daddario terhes
Alexandra Daddario terhes első gyerekével 
Forrás: Getty Images for Baby2Baby/Phillip Faraone

Alexandra Daddario terhes első gyerekével

Babát vár A Fehér Lótusz 38 éves sztárja. Alexandra Daddario terhes első gyerekével. Férjével, Andrew Form filmproducerrel izgatottan várják, hogy bővüljön a családjuk, ami néhány hónap múlva be is következik. A színésznő - aki évekkel ezelőtt Zac Efron párja volt -  ugyanis 6 hónapig sikeresen titkolta várandósságát a világ elől, csak jelenlegi sorozatának, a Mayfair Witchesnek a szereplői elől nem tudta elrejteni. 

"A forgatáson hánytam, és rögtön utána smárolós jeleneteim voltak a színésztársaimmal"

 - mesélte Daddario azt, hogyan jöttek rá gyorsan a színésztársai, hogy várandós. "Az ötödik héten már azt gondoltam, hogy ezt semmiképp sem fogom tudni eltitkolni." "Mindenki nagyon megértő volt" - tette hozzá a színésznő. Azóta a színésznő az Instagram-oldalán is posztolt egy fotót, amelyen jól látható a pocakja: "Izgatottan várom, hogy a gyermekem együtt járjon óvodába Margot Robbie és Hailey Bieber gyerekeivel" - írta viccesen.

Arról is beszélt, hogy nem ez volt az első alkalom, hogy teherbe esett. "Úgy érzem, most, hogy terhes vagyok, és minden sikerült, és mindenki egészséges, nem panaszkodhatok" - kezdte. "Nos, terhes voltam" - mondta. "Elvesztettem" - tette hozzá. "Hosszú és bonyolult, úgyhogy nem akarok túl konkrét lenni. Az ilyen veszteségeket és traumákat nagyon nehéz elmagyarázni, hacsak nem élted át őket. Tényleg olyan módon tudok azonosulni azokkal a nőkkel, akik átélték ezeket a dolgokat, ahogy korábban nem. Ez nagyon, nagyon fájdalmas."

A színésznő és férje, az 55 éves Andrew Form 2021. május 13-án vállalták fel kapcsolatukat egy fekete-fehér fotóval az Instagramon,  és még abban az évben el is jegyezték egymást. Nagyjából hat hónappal ezután, 2022 júliusában kötötték össze az életüket, New Orleansban mondták ki a boldogító igent. A páros a véletlennek köszönheti a megismerkedését: a Covid idején futottak össze New Yorkban az utcán. "Vele békésnek és szerencsésnek érzem magam, nagyon boldog vagyok" - osztotta meg később érzéseit kapcsolatáról. A színésznő és férje 2021-ben Budapesten is jártak, az utcán sétálgatva romantikáztak.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.