Angelina Jolie és Brad Pitt válása ennél ocsmányabb már nem is lehetne

jogi procedúra Brad Pitt szőlőbirtok Angelina Jolie
A gyerekek után a francia szőlőültetvényük és birtokuk, a Château Mira áll a per középpontjában. Angelina Jolie és Brad Pitt válása még eltarthat egy ideig.

Úgy tűnik, mint ha Angelina Jolie és Brad Pitt válása soha nem érne véget. A pár 2016-ban szakított, de a jogi procedúra végére még mindig nem sikerült pontot tenni. 

Angelina Jolie és Brad Pitt válása végtelen történet
Angelina Jolie és Brad Pitt válása végtelen történet
Forrás: FilmMagic

Angelina Jolie és Brad Pitt válása: az egykori pár most a szőlőbirtok miatt marja egymást

Bár Angelina Jolie és Brad Pitt házasságát felbontották, így a törvény előtt már nem házastársak, a vagyonmegosztás körüli hercehurca még mindig folyik. Soha véget nem érő jogi csatájuk középpontjában francia szőlőültetvényük és birtokuk, a Château Miraval áll, ahol összeházasodtak, és ahol ikreik, Vivienne és Knox születtek. Pitt azt nehezményezi, hogy 2021-ben Angelina 67 millió dollárért eladta a pincészet 50 százalékos részesedését, Jolie szerint pedig Pitt visszaélt a cég vagyonával. A színész mindenesetre beperelte Jolie-t szándékos károkozásért, állítása szerint, az eredeti terv az volt, hogy az üzletet a gyerekeikre hagyják. Azt is állította, hogy ígéretet tettek arra, hogy nem adják el a tulajdonrészüket a másik beleegyezése nélkül, de nem így történt, ezért Angelina Jolie és Brad Pitt válása tovább bonyolódik. 

 

Nem csak a birtok ügye a gond

A birtok miatt folyó harc kapcsán ismét napirendre került az elhíresült magánrepülőút-incidens is,  amikor állítólag a színész drogozott, ivott, majd fizikailag és lelkileg is bántalmazta a gyermekeit. Erről később bebizonyosodott, hogy nem igaz, bár Angelina ragaszkodik a saját verziójához azóta is, és a mai napig tartja magát az a verzió, hogy Jolie-nak ez volt az utolsó csepp a pohárban, amikor 2016-ban eldöntötte, válni akar.  Brad nemrégiben arról számolt be, Angelina megkérte őt, hogy adja át a legközelebbi barátaival és üzleti partnereivel folytatott összes kommunikációt a 2016-os repülős incidenssel kapcsolatban. A nő az FBI-jal folytatott összes az ügyben folytatott nyomozással kapcsolatos kommunikációját is követelte. Brad arra kérte a bíróságot, hogy zárják le Angelina kérését, és adják át az információkat. A bíró még nem döntött az ügyben. 

Gyerekei is elfordultak Pitt-től 

Brad ismerősei azt állítják, Angelina mindent elvenne a színésztől, amit szeret, gyerekeit és a szőlőbirtokot is. Úgy tűnik, jól is halad ebben, ugyanis Brad gyerekei közül a nagykorúak már el is hagyták apjuk nevét és csak a Jolie-t használják. A másik verzió szerint Pitt jogilag láthatja gyerekeit, a nagykorúaknak pedig saját döntésük, hogy talákoznak-e az az apjukkal. A rossznyelvek szerint a színész sem tesz meg mindent a találkozókért, jelenleg pedig a tengerentúlon forgat: Forma-1-es filmje az F1 majd 2025 nyarán kerül mozikba.  

Bradnek és Angelinának hat közös gyereke van : Maddox (22), Pax (20), Zahara (19), Shiloh (18), valamint az ikrek, Vivienne és Knox, akik most lettek 16 évesek. 


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.