Lajos herceget elhanyagolja a királyi család: a rajongói igazságot követelnek

Lajos herceg
Getty Images - Max Mumby/Indigo
brit királyi család Lajos herceg Sarolta hercegnő György herceg
Katalin hercegné és Sarolta hercegnő szombaton együtt nézte meg Carlos Alcaraz Novak Djokovic elleni diadalát Wimbledonban. Eközben a hétvégén György herceg Vilmos herceggel Berlinbe utazott, hogy végignézze, ahogy Anglia kikap Spanyolországtól az Euro 2024 döntőjében. De mi van Lajos herceggel?

A királyi család, és különösen Lajos herceg rajongóinak feltűnt, hogy míg a két idősebb gyereket mindenhova magukkal viszik, a walesi hercegi pár igyekszik otthon hagyni a legkisebb porontyot. Úgy döntöttek, igazságot szolgáltatnak neki, és mindjárt találgatásokba is kezdtek, hogy vajon mit csinálhat otthon a vagány kis herceg, miközben a család többi tagja sporteseményeken szurkol. 

Lajos herceg
Lajos hercegnek sok a rajongója, de úgy tűnik, rendezvényekre nem szívesen viszi magával a család
Forrás: Getty Images

A walesi herceg és hercegnő legfiatalabb gyermeke, a hatéves Lajos a királyi eseményeken való pimasz és vicces megnyilvánulásai miatt komoly rajongótáborra tett szert. Talán épp ezek a közönséget és rajongókat szórakoztató momentumok azok, amelyek arra késztetik Katalin hercegnét és Vilmos herceget, hogy ha megoldható, akkor egyelőre nem viszik magukkal azokra az eseményekre, amelyeken nem muszáj megjelennie. Így történhetett, hogy míg idősebb testvérei, György herceg és Sarolta hercegnő a hétvégén a legnagyobb sporteseményeken szurkolhattak, Lajos sehol nem tűnt fel. 

A rajongók igazságot követelnek Lajos hercegnek

A kis Lajos hívei a közösségi médiában azzal viccelődtek, hogy a legkisebb herceg valószínűleg otthon bulizik, és igazságot követeltek Lajos hercegnek, aki a Taylor Swift koncertjéről is lemaradt, amelyen testvérei Vilmos herceggel együtt vettek részt a múlt hónapban.

Az X-en (korábban Twitter) a The Washington Post egyik szerkesztője a következőket írta: „György megkapja az Eb-döntőt... Sarolta megkapja a wimbledoni döntőt... György és Sarolta Taylor Swift koncertet kap... igazságot Lajos hercegnek!”

A rajongók különböző mémeket és videókat osztottak meg arról, hogy míg két idősebb testvére jól szórakozik valahol, a kis Lajos herceg egyedül van otthon vagy valamilyen véletlenszerűen kiválasztott gyerekfelügyelővel. Esetleg otthon bulizik, az ágyon ugrál, de az is lehet, hogy türelmesen, de unatkozva várja, hogy végre ő is sorra kerüljön a szüleinél.

Ez is érdekelhet: 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.