Így néz ki Charles Spencer ritkán látott kislánya, a 11 éves Charlotte Diana - FOTÓ

család Charles Spencer Diana hercegné kislány
Diana hercegné testvérének legkisebb gyereke nem gyakran látható, de édesanyja most kivételesen megosztott róla egy fotót. Így néz ki Charles Spencer 11 éves lánya, Charlotte Diana.

Charles Spencer legkisebb lánya, Charlotte Diana ritkán látható a közösségi oldalakon, de édesanyja most megosztott egy fotót a 11 éves kislányról, miközben egy nagy szomorú hírt is közölt.

Charles Spencer és Karen Gordon 2011-ben
Charles Spencer és Karen Gordon kislánya, Charlotte Diana Spencer 11 éves
Forrás: Getty Images/Ubuntu Education Fund - Gala Dinner/Dave M. Benett

Charles Spencer legkisebb lánya, Charlotte Diana

Charles Spencernek hét gyereke van 3 házasságból, a legkisebb közülük a 11 éves Charlotte Diana, aki 2012 júliusában született. A kislányról ritkán osztanak meg fotót, de most édesanyja kivételt tett: Instagram-oldalán mutatta meg a gyereket, miközben egy szomorú hírt is megosztott.

"Az elmúlt hónapban két szeretett háziállatunkat is el kellett altatnunk. Root, Charlotte első versenypóniját és szeretett labradorunkat, Otist. Otis határozottan életem kutyája volt. Nem tudom elhinni, hogy elment. Itt vannak Charlotte-tal boldogabb időkben a park hátsó részén lévő sólyomkert előtt" - írta Karen, aki nemrég jelentette be, hogy ő és Charles Spencer elválnak egymástól.

"A gyerekeimnek és az unokáimnak akarom szentelni magam, és minden boldogságot kívánok Karennek a jövőben" - mondta Charles Spencer az újabb válásával kapcsolatban. A pár egy Los Angeles-i vakrandin találtak egymásra, amit Charles egy volt kollégája hozott össze, és 2011-ben mondták ki a boldogító igent, idén pedig bejelentették, hogy a házasságuknak vége. Charles annak idején egy családi ereklyével kérte meg Karen kezét: egy olyan gyémántgyűrűvel, amely korábban Charles dédnagymamájáé, Margaret Spencer grófnőé volt. Margaret 1855-ben kapta a gyűrűt a 6. gróf Spencerrel kötött házassága napján, így a kő több mint 150 éves. Az egykori pár nem árulta el, hogy Karen megtartja-e a gyűrűt, vagy visszakerül a Spencer család ékszergyűjteményébe.

A válásuk hírének megjelenése óta a brit média arról számolt be, hogy Spencer felbérelte Fiona Shackleton of Belgravia bárónőt, aki démoni tárgyaló hírében áll. Ő volt az az ügyvéd, aki Károly királyt képviselte a Diana hercegnétől való válása során. A bárónő az elmúlt években számos nagynevű ügyfelet vállalt, köztük Madonnát, Liam Gallaghert az Oasisból, Paul McCartney-t és Andrew herceget.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.