brit királyi család Diana hercegné Károly király
Boldogtalan házasságban éltek mindvégig. Károly Kamillát szerette, Diana hercegné pedig egy idő után mások karjában kereste a szerelmet.

Diana hercegné és Károly kapcsolatát és házasságának megromlását az egész világsajtó követte, ám azt akkor még kevesen tudták, hogy a házasságkötésükkor, sőt, előtte is komoly problémáik voltak. 

Diana hercegné és Károly kapcsolata már a házasságkötéskor is több sebből vérzett
Diana hercegné és Károly kapcsolata már a házasságkötéskor is több sebből vérzett
Forrás: WireImage/Fashion

Diana hercegné kikotyogta, nincs minden rendben 

Egy, az esküvő előtti rendezvényen Dianának olyan csúszott ki a száján, aminek nem kellett volna, ráadásul Daily Mirror írója, John Edwards füle hallatára árulta el, hogy Károllyal veszekedtek ami eléggé elfajult. A hercegné ezt válaszul mondta arra, amikor egy vendég sok boldogságot kívánt neki.  "Nagyon köszönöm" - mondta, majd ezt suttogta: "Iszonyatos veszekedés volt tegnap este Károly és köztem". Edwards persze nem tartotta magában a hallottakat és másnap a Mirror címlapjára került a történet. Később kiderült, hogy Károly legénybúcsúján történt valami, feltehetőleg az akkori herceg félrelépett, amit Diana nem tudott szó nélkül hagyni. 

 

Már az eljegyzés sem volt felhőtlen

Károly és Diana az újságírók kereszttüzében állva jelentették be eljegyzésüket 1981. február 24-én egy hivatalos sajtótájékoztatón, ahol a problémák első jelei máris megmutatkoztak.  Az egyik riporter megkérdezte tőlük, szerelmesek-e egymásba, amire Diana határozott igennel válaszolt, Károly viszont a következőket mondta: "Bármit is jelentsen a szerelem." Diana érthetően csalódott volt, ám ennek ellenére 1981. július 29-én a Szent Pál-székesegyházban örök hűséget fogadtak egymásnak, holott addigra a hercegné tudott Károly viszonyáról Kamillával. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.