David Beckham ritkán látott mostohaanyjával posztolt közös fotót: ő a focista apjának felesége

Day One: The Championships - Wimbledon 2024
Getty Images/Day One: The Championships - Wimbledon 2024 - Clive Brunskill
Beckham család David Beckham fotó mostohaanya
Az egykori angol válogatott csapatkapitánya megható fotóval köszöntötte fel mostohaanyját a születésnapját. David Beckham édesapja 2021-ben vette feleségül Hilary-t.

David Beckham a közösségi oldalán 24 óráig elérhető sztorijában osztott meg egy közös fotót apjával, Teddel és mostohaanyjával Hilary-vel. Az egykori focista apjának felesége a napokban ünnepelte a születésnapját.

David Beckham szülei
David Beckham szülei 32 együtt töltött év után 2002-ben váltak el
Forrás: Hoda Davaine/Dave Benett/WireIma

David Beckham ritkán látott mostohaanyjával szerepel közös fotón

A múltidéző fotón Beckham édesapjával, Teddel és mostohaanyjával, Hilary-vel látható a fotón. A háttérben pedig a focista gyönyörű otthonának egy részlete tűnik fel. A család birtoka a vidéki Anglia legszebb részén, Cotswoldsban található.

David Beckham ritkán látott mostohaanyjával és apjával
Forrás: Instagram/David Beckham

„Remélem, csodálatos napod volt. Boldog születésnapot” - írta a fotó mellé Beckham, mostohaanyjának címezve a kedves szavakat.

David apja, Ted 2021 decemberében vette feleségül Hilary-t. A pár egy meghitt szertartást tartott a londoni Middle Temple-ben, majd nászútra külföldre utaztak. A nagy napon az egykori futballcsillag volt apja vőfélye. Ted 2002-ben vált el David anyjától, Sandrától 32 év házasság után. 

David Beckham már a megismerkedésük előtt is tudta, hogy Victoria lesz a felesége: "Ő kell nekem"

A 49 éves exfocista elmondta, hogy először egy Spice Girls videóklipjében látta meg Victoriát. Akkoriban a Manchester United játékosa volt és csapattársának, Gary Neville-nek azt mondta, hogy ez a nő bizony kell neki. 

Mindig is mondtam, hogy ha egyszer találkozom Victoriával, mi már elválaszthatatlanok leszünk. Pár hónappal azelőtt, hogy ez megtörtént volna, külföldön voltam az angol csapattal. Gary Neville-lel a szobánkban voltunk, és egy Spice Girls videoklip ment a tévében. Azt hiszem, a Say You'll Be There volt. Rámutattam a képernyőre, és azt mondtam neki: 'Ez a lány kell nekem, és meg fogom szerezni.' A szemei, az arca, nekem ő a tökéletes

 - magyarázta.

David Beckham aggódik: nehezen viseli, hogy kislánya már nem kicsi többé

David Beckham büszke négygyerekes apuka, és természetesen mindegyiküket szereti, de bevallottan különleges a kapcsolata egyetlen lányával, Harperrel. David Beckham kislánya azonban lassan tinédzser lesz, a futballsztár pedig nehezen viseli, hogy ilyen hamar felnőtt. David állítólag érzelgősebb, mint valaha, különösen annak fényében, hogy Harper úgy tűnik, híres anyukája nyomdokaiba lép: imád mindent, ami a divattal és szépséggel kapcsolatos. "Az elmúlt néhány hónapban Harper tényleg elkezdett megváltozni" - árulta el egy bennfentes. "Sokkal többet öltözködik, sminkeli magát, megcsináltatja a haját, elmegy a barátaival szórakozni, és mindig a divatról és a szépségről beszélget az anyukájával. Bizonyos szempontból David visszavágyik azokra az időkre, amikor még kicsi volt" - tette hozzá a forrás. David Beckham az elmúlt években többször bebizonyította, hogy lánya kedvéért bármire hajlandó, még ruhát is varrt Harper játékbabájának.


 


 


 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.