David Beckham bosszút állt Harryn és Meghanen

Meghan Markle, Harry herceg
Getty Images -
bosszú David Beckham Meghan Markle Victoria Beckham Harry herceg
Egy új, a Beckham család életéről szóló könyv szerzője lerántja a leplet Meghan Markle viselkedéséről. Több történet mellett az is elolvasható benne, hogy David Beckham miért rágott be Harryre és miként állt rajta bosszút.

Sosem hallott történetet osztott meg a The House of Beckham című új könyvében Tom Bower. A szerző azt állítja, hogy Meghan Markle minden lehetséges módon befolyásolta Harryt. Például a 2018-as Invictus Gamesen megtiltotta neki, hogy David Beckhammel fotózkodjon (sőt, a közelébe se mehetett, nehogy közös képek készüljenek) holott a focista és felesége, Victoria, valamint a sussexiek előtte jó barátságban voltak. Olyannyira, hogy Beckhamék még az esküvőjükre is hivatalosak voltak. 

Victoria és David Beckham Harry és Meghan Markle esküvőjén
Victoria és David Beckham Harry és Meghan Markle esküvőjén 
Forrás: Northfoto

David Beckham és Harry jó barátságban voltak

Bár David Beckham és felesége, Victoria Beckham 2018 májusában Harry és Meghan esküvőjének vendégei voltak, a két pár kapcsolata azonban kevesebb mint hat hónappal később megromlott. Markle úgy gondolta, a barátság megromlását nem hagyja szó nélkül, és kifejezetten megtiltotta a hercegnek a Daviddel való találkozást, aki pedig úgy érkezett, hogy találkozhasson Harryvel. A futballista értetlenül állt a történtek előtt, de megkapta a választ szervezőktől, miszerint semmiképp nem engedhetik Harryt a közelébe, mégpedig ez Meghan kifejezett parancsa. 

Prince Harry and Meghan Markle Royal Tour-Day Twelve
Harry és Meghan 2018-ban az Invictus Gamesen 
Forrás: Northfoto

A futballista nem bocsátott meg és visszavágott

Beckham ekkor állítólag nagyon megsértődött, de 2022-ben eljött a visszavágás ideje, amikor is ugyanakkor tartották a Vilmos és Katalin  részvételével zajló környezetvédelmi Earthsho- díj átadását, amikor Harry és Meghan egy New York-i eseményen igyekeztek lenyűgözni az amerikaiakat.  Beckham Katarból Bostonba repült, hogy csatlakozzon a walesi herceghez és hercegnőhöz, így Meghanék hoppon maradtak. 

A barátságuk több okból is megromolhatott

Beckhamék és Markle viszonyának megromlására több teória is létezik. Az egyik, hogy, hogy Markle mindig is ácsingózott Victoria kollekciójának darabjaira, és szeretett volna kapni belőlük és azokat - mintegy élő reklámtáblaként - viselte volna, ám a királyi családban mindennemű reklám tilos, és ezt nagyon komolyan is veszik. Erről Trevor Cooke, az Earthweb adatvédelmi szakértője beszélt: "a királyi család hivatalos oldalán leszögezték, hogy nem reklámozhatnak vagy támogathatnak semmilyen terméket, szolgáltatást vagy vállalatot. Ez a korlátozás a pártatlanság és a tisztesség fenntartását célozza". 

Tom Bower szerint azonban nem csak a ruhákkal volt gond, a kötet szerint Victoria már akkor megsértődött, amiért Harry és Meghan nem hívta meg őt és a férjét egy esküvő előtti vacsorára, amelyen olyan hírességek is részt vettek, mint George Clooney.

A barátság megromlásának fő okaként pedig azt emlegetik, higy Meghan Markle és Harry nem kevesebbet állítottak, mint hogy Beckhamék szivárogtattak ki magánjellegű információkat az életükről, a vádak pedig Davidet és Victoriát feldühítették. Úgy tudni Meghanék egy telefonbeszélgetés során szembesítették ezzel Victoriáékat, ami véget vetett a barátságnak.


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.