Földes Eszter és Lovasi András válása: részleteket árult el egy ismerős

Földes Eszter és Lovasi András
MW archívum / Borsonline -
hűtlenség válás Lovasi András Földes Eszter
Pár napja röppent fel a pletyka, hogy a színésznő és Lovasi András kapcsolata megromlott. Földes Eszter már egy jó ideje nem posztolt közös képet a férjével, ma pedig egy fotóval tudatatta, hogy válik a Kispál és a Borz frontemberétől.

Mindenkit megdöbbentetett, hogy 10 év házasság és egy közös gyerek után külön utakon folytatja Földes Eszter és Lovasi András. Színházi berkekben nyílt titok volt, hogy megromlott a kapcsolatuk.

Földes Eszter és Lovasi András
Válik Földes Eszter és Lovasi András
Forrás: MW archívum / Borsonline

A Bors számolt be először arról egy hete, hogy válsában lehet a Kossuth-díjas énekes és Földes Eszter színésznő kapcsolata. Eszter az Instaram-sztorijába egy sokatmondó üzenetet posztolt egy szomorú fotóhoz: „Szerettelek hűtlen, mi lett volna, ha hű vagy."

Aztán négy nappal ezelőtt is kitette egy képet, amihez a következő idézetet írta: „Minden kiüresedett valóság, minden nihil, minden kiderült hazugság lehetőség arra, hogy újraindítsd az életedet úgy, hogy az igaz, úgy, hogy az a sajátod legyen.”

Ma pedig megérkezett a hivatalos bejelentés is: „Ezúton értesítjük a nyilvánosságot, hogy útjaink elváltak egymástól, a továbbiakban semmilyen módon nem kívánunk nyilatkozni a témában. Lovasi András, Földes Eszter"

A 24 óráig elérhető Insta-sztorijában a színésznő még egyszer megosztotta a fenti fotót, de zenei aláfestéssel: stílusosan a Kiscsillag zenekar Szirmok című számát választotta, melyben ezek a sorok hangzanak el: „Elhagylak, mert régi vagy. A szagod se jó és elhagylak!"

Földes Eszter ismerőse kitálalt

Megszólalt a színésznő egyik kolléganője, aki elárulta, nyílt titok volt, hogy Lovasi miatt már többször szakítottak, de Földes Eszter eddig mindig megbocsátotta a hűtlenkedéseit.

„Eszter mindig is hatalmas amplitúdóval élte a kapcsolatukat, ő egy nagyon érzékeny ember"mesélte a Borsnak a kolléganő. „Állítólag nem egy eset volt, hiszen András mai napig elképesztően népszerű a nők körében. Egy-egy ilyen sztori után Eszter mindig végzetes árulásnak élte meg a történteket, persze ki ne értené meg. Ilyenkor mindig elküldte, de aztán újra és újra megbocsájtott és nem csak a közös gyerekük, Álmos miatt. Hanem mert bármit is tett a férje, a szerelem nem múlt el. Hangos szerelem volt az övék, nagy lángolással, hiába szurkoltunk nekik, de rohantak a végzetük felé. Az utolsó esetet már sem az anyai szív, sem a szerelmes szív nem tudta megbocsájtani!"

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.