Katalin hercegné is részt vesz a királyi család nyaralásán Balmoralban

Katalin hercegné
Getty Images/Chris Jackson - Chris Jackson
szabadság katalin hercegné brit királyi család Károly király
Vilmos herceg és felesége augusztusban csatlakozik a királyi család többi tagjához az éves nyári vakációra Balmoralba. Katalin hercegné már fél éve visszavonult a nyilvánosságtól betegsége miatt, és augusztus 4-től az egész királyi család ezt teszi egy időre, szabadságra mennek.

Katalin hercegné várhatóan csatlakozik Vilmos herceghez és három gyerekükhöz — a 10 éves György herceghez, a 9 éves Sarolta hercegnőhöz és a 6 éves Lajos herceghez — a királyi család augusztusi nyári vakációján Balmoralban — tudta meg az Express. Egy jól értesült forrás szerint augusztus 4-től a királyi család tagjai szabadságra mennek, ezt az időt pedig együtt szeretnék eltölteni II. Erzsébet királynő kedvenc helyén, Balmoralban. A forrás hozzáteszi, a család néhány tagja augusztus 12-én valószínűleg részt vesz egy titokzatos forgatáson.

Balmoral kastély, katalin hercegné
A Balmoral kastély a néhai királynő kedvence volt - Itt tölti vakációját Katalin hercegné a királyi család többi tagjával
Forrás: Shutterstock

„Idén ez egy meglehetősen visszafogott nyaralás lesz, mindenki ott lesz, a családtagok találkozhatnak egymással, pihennek és kikapcsolódnak" - árulta el a bennfentes. Ott lesz Anna hercegnő és a férje, Mike és Zara Tindall és gyermekeik. András herceg és lányai is meghívást kaptak néhány összejövetelre, de úgy tudni, hogy nem a Balmoral birtokon fognak megszállni.

Katalin hercegné nem nyaral Harryékkel

A jól értesült forrás szerint a sussexiek nem kaptak meghívást, Károly király nem szeretné, hogy bármi vagy bárki megzavarja a nyugalmukat. Katalin hercegné még kezelés alatt áll, és a 75 éves Károly királyból is nagyon sokat kivett a betegsége.

Harry és Meghan nem csatlakozik a királyi család többi tagjához augusztusban. A király azt szeretné, ha ez egy boldog családi esemény lenne, amelynek során egy bő hetet töltenek együtt, hogy megvitassák a jövőre vonatkozó terveiket és lazítsanak kicsit. A sussexiek nem vesznek részt a találkozón, de egy későbbi időpontban csatlakozhatnak a királyhoz, amikor a királyné és a királyi család többi tagja már távozott.

A forrás azonban hozzáteszi: annak ellenére, hogy most nem hívták meg Meghan és Harryt, Károly szeretne jobb kapcsolatot kialakítani unokáival, az ötéves Archie herceggel és a hároméves Lilibet hercegnővel, szeretne minőségi időt tölteni velük.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.