Katalin hercegné ezért viselt lila ruhát a wimbledoni tenisztornán – Nyomós oka volt rá!

Katalin hercegné
WireImage/Celebrity Sightings At Wimbledon 2024 - Day 14 - Karwai Tang
katalin hercegné wimbledon lila Sarolta hercegnő
Július 14-én óriási tapsvihar közepette foglalta el helyét a lelátón, a wimbledoni tenisztornán a hercegné. Gyönyörű lila ruhát viselt Katalin, aminek színválasztása nem a véletlen műve volt. Kiderült, miért ezt az élénk árnyalatot választotta.

Katalin hercegnét óriási tapsvihar kísérte július 14-én Wimbledonban, amikor elfoglalta helyét a királyi páholyban. A köztudottan rákos megbetegedéssel küzdő Katalin imádja a teniszt, eddig minden évben tiszteletét tette a neves tornán, ám idén csak az utolsó pillanatban vált biztossá, hogy jelen lesz. Ahogy arról a life.hu is beszámolt, a hercegnét kislánya, Sarolta és húga, Pippa kísérte el.

Katalin hercegné
Katalin hercegné jelentéssel bíró lila ruhát viselt Wimbledonban
Forrás: WireImage/Celebrity Sightings At Wimbledon 2024 - Day 14

A megjelenésére mindig gondosan ügyelő Katalin hercegné ezúttal is tökéletes outfitben tündökölt: lila Safiyaa ruhát öltött fel , amely domború míderrel és lágyan szélesedő szoknyával rendelkezik. Klasszikus vonalvezetésű lábszárközépig érő ruháját mindössze egy a védnöki szerepét szimbolizáló masnis kitűzővel és egy független brit ékszerész, By Pariah Sabine Hoop által tervezett arany fülbevalóval és visszafogott karkötővel dobta fel, valamint egy nude színű LK Benett táskát és egy szintén nude, Camilla Elohik által tervezett hátul, nyitott, pántos és gyöngyökkel kirakott cipőt választott a tökéletes összhang elérése érdekében. A napsugarak ellen pedig egy nagy keretes, Victoria Beckham kollekciójából való napszemüveggel védekezett - írta meg a marieclaire.com

 A hercegné egyébként a megtisztelő védnöki szerepet még 2016-ban magától II. Erzsébet királynőtől vette át és azóta egyetlen eseményt sem hagyott ki. A walesi hercegnő az All England Club védnökeként a férfi és női egyes döntőt követően osztja ki a győztes trófeát minden évben.

Katalin lila ruhába bújt

A ruha színválasztása pedig abszolút tudatos volt: nem csak azért bújt lilába, mert az uralkodói szín, hanem azért is, mert szorosan kapcsolódik Wimbledonhoz és annak ikonikus zöld és lila logójához. Katalin hercegné egyébként minden évben harsány színű ruhát választ annak érdekében, hogy könnyen észrevehető legyen mindenki számára a tömegben. Vilmos herceg felesége csak úgy sugárzott az egész esemény alatt, nyomát sem lehetett látni annak, hogy a gyilkos kórral küzd.

A hercegné kislánya, Sarolta mellett sem mehetünk el: fiatal kora ellenére a hercegnő igazi stílusikon. Kék-fehér pöttyös ruhája és a hozzá passzoló hajába tűzött masni tökéletes választás volt a sporteseményre. Pippa pedig egy virágos, bazsarózsa színű teaberry ruhát viselt, melyet feltűnő fodros rátéttel bolondított meg a tervező.

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.