Kate Hudsont a kislányával fotózták: ritkán láthatjuk a legfiatalabb gyereket

Kate Hudson
WireImage/Max Mara Resort 2025 - Front Row - Daniele Venturelli
program fotó Kate Hudson kislánya
A színésznőnek három apától született három gyereke, a legkisebbet azonban ritkán láthatjuk. Kate Hudson és Rani Rose együtt szórakoztak.

Kate Hudson és legkisebb lánya, Rani Rose közösen töltöttek el egy napot New Yorkban. Anyát és lányát a lesifotósok kapták lencsevégre - ritka az ilyen alkalom.

Kate Hudson
Kate Hudson New Yorkban sétált kislányával
Forrás: Nathan Congleton/NBC 

Kate Hudson és lánya, Rani Rose együtt mulattak

Legutoljára 2022-ben fordult elő, hogy Kate Hudson a gyerekeivel volt látható. Akkor mindhárom csemetéjével együtt fotózták le a színésznőt, akinek 3 gyereke 3 apától született. Az első férje Chris Robinson volt, akihez a kétezres évek elején ment hozzá. A The Black Crowes frontemberével hét évig éltek együtt, a házasságnak azonban "kibékíthetetlen ellentét" vetett véget. A párnak egy gyermeke született,  Ryder Russell Robinson. A színésznő 2010-ben ment hozzá második férjéhez, Matthew Bellamyhoz, akitől 2011-ben született meg a gyereke, Bingham Hawn Bellamy. Kapcsolatuk azonban végül zátonyra futott, 2014-ben jelentették be, hogy útjaik elválnak egymástól.

Három évnyi egyedüllét után 2017-ben jött össze jelenlegi partnerével, Danny Fujikawa színész-zenésszel, akitől 2018. október 2-án meg is született legkisebb gyereke, Rani Rose. A páros azonban csak évekkel közös gyerekük világrajövetele után mondta ki a boldogító igent. Anyát és 5 éves lányát a napokban New York utcáin fotózták le, amint a sztárok egyik kedvenc szórakozóhelyéről távoztak éppen. A kislány nagyon hasonlít híres édesanyjára.

Kate Hudson és lánya, Rani Rose 2024. 07.13.
Kate Hudson és lánya
Forrás: Byline: TheImageDirect.com

Nem élt a protekcióval, így késve futott be a gyönyörű világsztár

A Hogyan veszíts el egy pasit 10 nap alatt sztárjának magyar nagymama és filmcsillag szülők mellől indult a karrierje, visszautasította a kivételezést, a zenész pasikra bukik, de nem tőlük kapta a legemlékezetesebb csókot. 45. születésnapját ünnepelte Kate Hudson. Minden érdekesség a színésznőről.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.