Öt dolog, amit minden nő bepakol az utazáshoz, de sosem veszi elő

Young,African-american,Woman,Unpacking,Suitcase,With,Clothes,In,Hotel,Room
Shutterstock/Pixel-Shot -
utazás fölösleges pakolás nyaralás ruhák
Dolgok, amiket minden nő bepakol a bőröndjébe utazáskor, de minden évben megfogadja, hogy jövőre nem teszi! Íme az öt fölösleg!

Itt a nyár közepe, és közelednek a várva várt utazások. Fontos azonban, hogy mielőtt a nagy izgalomban elkezdünk bepakolni, tisztázzunk magunkban néhány dolgot, és tervezzünk tudatosan a fölösleges dolgok cipelése helyett. Hiszen gyakran előfordul, hogy egyes tárgyak érintetlenül maradnak a bőrönd alján a nyaralás során. Összegyűjtöttük azokat a dolgokat, amelyeket minden nő bepakol utazáskor, de végül sosem használja őket.

öt
Öt holmi, amit minden évben megfogadsz, hogy legközelebb nem viszed magaddal
Forrás: Shutterstock/Arshad Soomro

Az öt holmi első számú versenyzője: Túl sok ruha

Mindig van egy „mi van, ha...” gondolat a fejünkben, amikor ruhát csomagolunk. Mi van, ha hidegebb lesz az idő? Mi van, ha meghívnak egy különleges eseményre? Ezeket a köröket futtatjuk le minden egyes utazáskor, és mindig megfogadjuk, hogy na majd jövőre tudatosabban csináljuk. Hát most itt az idő, hogy kidobd azokat a ruhákat bőröndödből, amiket egyébként sosem hordasz. Plusz tipp a válogatáshoz: tedd be azokat a ruhadarabokat, amik egyébként is a kedvenceid, és gyakran viselsz, így elkerülheted a fölösleges pakolást. Érdemes kerülni a gyorsan gyűrődő rucikat is, hiszen nem valószínű, hogy a szálláshelyen lesz vasaló - és azt meg pláne ne pakolj a bőröndödbe!

Opened,Traveler,Case,On,Bed
Szelektálj!
Forrás: Shutterstock/Africa Studio

2. Esernyő

Ha csak nem Londonba mész nyaralni, akkor teljesen fölösleges még egy esernyővel is foglalni a táskád tartalmát, mert valószínűleg egyszer sem fogod magaddal vinni a napos strandra, vagy a sétákhoz. Jó TIPP: Rengeteg helyen kapható kicsire összehajtható esőkabát, ami viszont mindig ott lehet a kis táskádban, ha netán még is eleredne az eső.

Beautiful,Joyful,Young,Woman,Under,White,Umbrella
Beautiful joyful young woman under white umbrella
Forrás: Shutterstock/pathdoc

3. Hajformázó eszközök

Hajvasaló, göndörítő vagy egyéb hajformázó eszközök szintén teljesen fölöslegesen kerülnek a bőröndbe. A nyaralás alatt a természetes frizurák vagy az egyszerűbb hajviseletek dominálnak, így ezeket az eszközöket is hiába cipeled valószínűleg, de persze a döntés a te kezedben van.

Upset,Young,Woman,With,Flattening,Iron,Showing,Thumb,Down,On
Upset young woman with flattening iron showing thumb down on light blue background. Hair damage
Forrás: Shutterstock/New Africa

4. Könyvek

Megértjük, hogy szeretsz olvasni, de ha egy kéthetes nyaralásra mész, akkor sem fogsz kiolvasni tíz könyvet, mert nem azzal leszel elfoglalva. Jobb döntés, ha egy maximum kettő puha kötésű, vékonyabb könyvet viszel magaddal az útra. 

Plusz TIPP, és ez a legideálisabb: Válassz e-bookot, hiszen így egy kis méretű tabletre akár több tucat könyvet is letölthetsz előre, így nem kell majd a repülőn vagy a strandon bosszankodnod, ha a könyvednek vége, és nincs nálad új könyv.

Ha szuper az utazás és tele vagy programokkal, valószínűleg egyébként sem lesz túl sok időd olvasgatni, ha pedig végképp valami izgalmas olvasnivalóra vágynál, akkor bármelyik boltban találsz magadnak magazint vagy egy idegen nyelvű könyvet!

Woman,Reading,An,E-book,Sitting,On,A,Park,Bench.,Man
woman reading an e-book sitting on a park bench. man reading an e-book in the park. reading a book outdoors. reading an e-book.
Forrás: Shutterstock/Oleg Opryshko

5. Ékszerek

Az ékszereket minden nő szereti, és megértjük, hogy azokból sosem elég, de fontos, hogy szelektálj, hiszen ez is csak pluszban nehezíti a bőröndödet. A legjobb, ha minden szettedhez előre kitalálod, hogy melyik kiegészítőt fogod felvenni, így nem csak kényelmesebb, de praktikusabb is lesz a pakolásod.

Young,Woman,Hands,With,Multiple,Bracelets,And,Fingers,With,Many

Forrás: Shutterstock/Serg Zastavkin
  • Ne feledjük, a nyaralás a pihenésről és az élményekről szól. Tegyük könnyebbé és élvezetesebbé az utazást azzal, hogy valóban csak a szükséges holmikat visszük magunkkal!

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.