Ryan Reynolds végre elárulta negyedik gyerekük nemét: több mint 1 éve titkolják

Deadpool & Wolverine World Premiere, Ryan Reynolds
Getty Images via AFP - Getty Images via AFP
Blake Lively Deadpool nem Ryan Reynolds gyerek
Négy gyereket nevelnek, de mindegyiküket óvják a nyilávnosságtól. Mostanra azonban annyit azért már felfedett végre Ryan Reynolds, hogy negyedik gyerekük kisfiú vagy kislány.

Tavaly februárban született meg Blake Lively és Ryan Reynolds negyedik gyereke, akinek nemét még csak most hozták nyilvánosságra, de a nevét sem sokkal korábban árulták el. 

"Deadpool & Wolverine" New York Premiere, Ryan Reynolds, Blake Lively
Elárutlák Ryan Reynolds és Balke Lively negyedik gyerekének nemét
Forrás: Getty Images via AFP

Ryan Reynolds elárulta negyedik gyerekük nemét

Blake Lively és Ryan Reynolds Hollywood két szupersztárja, de annak ellenére, hogy ők refelktorfényben vannak, a gyerekeikről nem tesznek közzé túl sok információt. A sztárpár féltve őrzi őket a nyilvánosságtól. Első gyerekük James Reynolds, aki 2014 decemberében születet. Nevét Blake apjáról kapta. Inez Reynolds 2016 szeptemberében született, és ő a pár második gyereke. Betty Reynolds 2019 októberében született,  ő a harmadik Reynolds gyerek. Negyedik gyerekük 2023 elején született. A legfiatalabb Reynolds gyerekről viszonylag keveset tudni, mivel Blake és Ryan továbbra is nagy hangsúlyt fektetnek a gyerekeik magánéletének megőrzésére, de mostanra már kiderült a neve és a neme is.

A héten Ryan Reynolds felfedte, hogy negyedik gyereküket Olinnak hívják, ám akkor azt még nem árulták el, hogy Olin nevű gyerekük fiú vagy lány. A név skandináv eredetű, és általában fiúknak adják. 

A név jelentése "örökség" vagy "örökös". Ryan és Blake korábban is egyedi, jelentéssel bíró neveket választottak gyermekeiknek, így nem meglepő, hogy negyedik babájuknál is így tettek. Ezt követően a rajongók elkezdték találgatni, hogy vajon kisfiú vagy kislány lehet a negyedik Reynolds, a színész azonban véget vetett a spekulációknak. Egy interjúban közölte, hogy Olin kisfiú.

A színész az információkat új filmjének sajtókörútján csepegtette. 

A Deadpool & Rozsomák egy izgalmas és régóta várt alkotás, amelyet Shawn Levy rendezett. A filmben Ryan Reynold Hugh Jackmannel együtt szerepel, Ryan a Deadpool főszereplőjét, Hugh pedig Rozsomák karakterét alakítja. A történet szerint hat év telt el a "Deadpool 2" eseményei óta, és Wade Wilson  visszavonult a zsoldosélettől, immár használt autók eladásával foglalkozik, de természetesen az élet ismét felülírja a terveit. Kiderül, hogy Rozsomák halála az ő életére is hatással van, ezért megpróbál egy alternatív univerzumban találni egy másik Logant. A film tele van akcióval, humorral és meglepetésekkel, amelyeket a rajongók imádni fognak. A szereplők között megtalálható még Emma Corrin, Morena Baccarin és Leslie Uggams is. Ez az első alkalom, hogy Deadpool és Rozsomák hivatalosan is együtt szerepelnek a Marvel univerzumában.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.