Katie Holmes eloszlatja a pletykákat: smink nélküli fotón mutatta meg az arcát

Katie Holmes
Daniele Venturelli/Getty Images/Filming Italy 2024 - Day 4 - Red Carpet - Daniele Venturelli
kép katie holmes fotó smink nélkül
A színésznőről nemrég kétségbeejtő felvételek láttak napvilágot... Katie Holmes azonban elejét vette a pletykáknak, és megmutatta smink nélküli arcát.

Katie Holmes smink nélküli fotót osztott meg magáról, amin sugárzóan szép a színésznő. Tette mindezt azután, hogy olyan felvételek kezdtek el róla keringeni, amelyen monokli látható az egyik szeme alatt. Nos, a foltnak se híre, se hamva a sztár legfrissebb fotóin, ellenben villantott egy orrkarikát.

Katie Holmes
Katie Holmes smink nélküi fotót posztolt
Forrás: WireImage/CHANEL Tribeca Festival Artists Dinner

Katie Holmes smink nélkül mutatta meg arcát

Katie Holmes Instagram-oldalára töltött fel fotókat a smink nélküli arcáról, valószínűleg azért, hogy eloszlassa az aggodalmakat... A napokban ugyanis lesifotósok készítettek róla felvételeket, amelyeken egy zúzódás látható a szeme alatt. 

Katie Holmes zúzódással a szemén jelent meg
Katie Holmes színésznő szeme alatt zúzódás látható
Forrás: Northfoto/TheImageDirect.com

A most feltöltött képein a monoklinak nyoma sincs, és egészen biztos, hogy nem alapozó takarta el, hiszen jól láthatóan a maga természetességében mutatta meg arcát a színésznő. A sérülést persze nem kommentálta, valószínűleg úgy gondolja, elég, ha fotós bizonyítékot tesz közzé arról, hogy nincs miért aggódni.

Katie Holmes smink nélkül
Katie Holmes smink nélkül mutatta meg arcát
Forrás: Instagram/Katie Holmes

Katie Holmes élete is nagy változás előtt áll

Katie Holmes eddig lányával élt, de a 18 éves Suri Cruise idén ősszel a pennsylvaniai Pittsburghben, a Carnegie Mellon Egyetemen kezdi meg főiskolai tanulmányait. Elindult éltének a következő fejezete, és néhány hónap múlva már költözik is: most először lesz távol a biztonságot nyújtó otthontól. Katie Holmes pedig új szerepet vállalt. Csatlakozik a Poker Face szereplőgárdájához, a krimisorozat második évadának vendégszereplői között lesz.

A hónap elején Katie Holmes lánya, Suri - aki most már édesanyja középső nevét használja vezetéknévként - elballagott a LaGuardia High School of Music & Art and Performing Arts-ból. Suri - aki 2006. április 18-án született Los Angelesben - elvált szülők gyereke. 

Édesapja Tom Cruise köztudottan nem ápol semmilyen kapcsolatot immár nagykorú gyerekével, Suri ezért is dobta el apja vezetéknevét. 

Hogy kapcsolatuk megromlásában mi játszott központi szerepet, nem tudni, de sokan úgy gondolják, hogy a színész a szcientológiát választotta a lánya helyett. Egy bennfentes szerint azonban Suri jobban járt így, hogy az apja nélkül nőtt fel. "Ahogy teltek az évek, egyre nyilvánvalóbbá vált, hogy Tom teljesen kiiktatta Surit az életéből" - mondta egy bennfentes.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.