"Egy testben két szív dobog" - 44 évesen gyereket vár Csézy

várandós terhesség Csézy férj
Az énekesnő közösségi oldalán osztotta meg a hatalmas örömhírt. Csézy 44 évesen várja első gyerekét.

Csézy óriási boldogságáról számolt be közösségi oldalán: 44 évesen várja az első gyerekét. Özönlenek a gratuláló kommentek a feltöltött fotója alá, amelyen a férjével látható.

Csézy 44 évesen várja első gyerekét
Csézy 44 évesen várja első gyerekét
Forrás: Sláger Rádió

Csézy 44 évesen várandós

"A Jó Isten nem feledkezett meg rólunk! Egy testben két szív dobog, Édesanya leszek!" - idézi a Bors Csézy kommentjét a fotóhoz, amellyel bejelentette, hogy 44 évesen az első gyerekét várja. A képen a férjével látható, az énekesnő sugárzik a boldogságtól. "Nagyon meghatódtam ahogy olvastam a hírt. Boldog babavárást kívánok szívből gratulálok! Nagyon szurkoltam" - írta egy hozzászóló. "Szívből gratulálok! Áldott, boldog babavárást és jó egészséget az egész családnak" - szól egy másik komment, de ilyen és ehhez hasonló szavak tömkelege olvasható az énekesnő posztja alatt. 

Csézy még 2021-ben árulta el, hogy készülnek a babára. Akkor a férjével 10 éve alkottak egy párt, ebből 7-et töltöttek házasságban. "Ma már csak arra tudok gondolni, az élet véges, repül az idő, hátralévő éveinket szeretnénk Lacival szerelemben, szeretetben eltölteni. Ma már sokkal jobban szeretem, mint a kapcsolatunk elején. Összeértünk, összecsiszolódtunk, összenőttünk, egyezünk" - mondta az énekesnő, akinek párja Szabó László, a hazai rákkutatás egyik emblematikus arca és 18 évvel idősebb nála. A legnagyobb harmóniában élnek együtt, és korábban Csézy már azt is elmondta, szerinte ezen egy baba érkezése sem változtatna. "Öt kutyával és négy macskával élünk együtt, jó előképzés ez egy gyerekhez, így majd ha jön, biztosan nem reccsenti meg a kapcsolatunkat."

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.