Harry herceg legyőzte Meghant: az ő akarata érvényesült a gyerekeket érintő fontos kérdésben

Harry & Meghan Lilibet Diana Archie Harrison Mountbatten-Windsor
Sussex hercege állítólag legyőzte feleségét egy nagy vitában. Harry herceg akarata érvényesült egy olyan dologban, amely a két gyermeküket, Archie-t és Lilibetet érintette.

A hírek szerint Harry herceg döntötte el, hogy a gyermekeik szerepeljenek-e a készülő Netflix-műsorukban. Nemrég derült ki, hogy a pár két új sorozaton is dolgozik. Az egyik a főzés, a kertészkedés, a szórakoztatás és a barátság örömeiről szól majd, megtámogatva Meghan márkáját, az American Riviera Orchardot, míg a második a US Open Polo Championship és a lovaspóló körül forog.

Harry herceg és Meghan Markle Kolumbiában: a hercegné ruhája, Johanna Ortiz, Twisted Cut-Out Midi Dress (1595 font, 710 ezer forint)
Harry herceg és Meghan Markle Kolumbiában
Forrás: Getty Images

A hírek szerint a pár gyermekeit nem láthatjuk egyik új, a Netflixen induló sorozatban sem. De a döntés, hogy a gyerekek kimaradjanak a két új Netflix-műsorból, nem Meghan ötlete volt, hanem Harryé.

„Harry és Meghan nem mindig értettek egyet abban, hogy mennyire tegyék ki gyermekeiket a médiának, de ebben az esetben egyértelműen Harry győzött” - mesélte egy bennfentes.

Meghan azt szerette volna, ha a gyerekek mellette vannak, amikor újra rivaldafénybe kerül, Harry azonban ezt nem engedte. Sajtóértesülések szerint Meghan főzőműsorát sem otthon, hanem az egyik szomszédos házban forgatják.

Megszólalt Harry herceg régi barátja

A sussexi házaspár négy évvel ezelőtt hagyta el a brit királyi családot, és a napfényes Kaliforniába költöztek. Azonban a dolgok nem alakultak úgy, ahogyan Harry herceg szerette volna – állítja egy régi barátja. Harry "dühös", azt szeretné, hogy a közönség ugyanúgy szeresse őt, mint bátyját, Vilmos herceget – mesélte az ismerős.

Dühös a fiú. A dolgok nem alakultak úgy, ahogyan szerette volna. Azt hiszem, kétségbeesetten hiányzik neki az itteni élet, és szeretné, ha többre becsülnék. Bárki, aki ismeri őt, tudja, hogy inkább azt szeretné, ha itt lenne mindenki kedvence, ahogy Vilmost és Katalint is szeretik

- mondta Harry egyik legrégebbi barátja.


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.