Titokban újra találkozott Harry herceg és Vilmos herceg: vajon megtört a jég?

királyi család találkozás Vilmos herceg Harry herceg
Egy szomorú esemény hozta össze a két testvért. Nagybátyjuk temetése miatt találkozott Harry herceg és Vilmos herceg a héten a legnagyobb titokban.

Harry herceg és Vilmos herceg kapcsolata azóta van romokban, hogy Harry kilépett a családból, majd megkezdte lejárató kampányát. Számtalan lehetőségük adódott az elmúlt években, hogy rendezzék viszonyukat, de hiányzott a hajlandóság. Az elmúlt év eseményei - Katalin és Károly rákdiagnózisa - azonban esetleg változtathatott a családhoz, és a családi kapcsolatokhoz való hozzáállásukon. Most egy szomorú esemény, a nagybátyjuk temetése hozta össze a két testvért, a legnagyobb titokban találkoztak szerdán. 

Harry herceg, Vilmos herceg
Harry herceg és Vilmos herceg találkoztak
Forrás: Getty Images

Harry herceg és Vilmos herceg titokban találkoztak

A két testvér nagybátyjuk, Lord Robert Fellowes temetésén találkoztak ismét hosszú idő után. A gyászszertartás augusztus 28-án volt Norfolkban, Harry herceg pedig a legnagyobb titokban utazott az Egyesül Királyságba a búcsúztatásra. A testvéreknek így alkalma nyílt arra, hogy beszéljenek egymással, ugyanis erre nem volt példa 2022 óta. De vajon megtört a jég? Bennfentesek számoltak be arról, hogyan viselkedett egymással a két testvér.

„Vilmos és Harry is ott voltak, de nem láttuk őket beszélni egymással, távolságot tartottak" - mondta. Egy másik hozzátette: „Nem tudtam, hogy ott vannak. Nagyon diszkréten érkeztek."

Korábban arról beszélt egy királyi szakértő, hogy kínos lenne Harry herceg részvétele, és habár a két testvér között nem tört meg a jég, úgy tűnik, hogy legalább hajlandóak együtt mutatkozni, ha a helyzet úgy kívánja. Utoljára tavaly májusban látták őket együtt Károly király koronázásán, de akkor külön ültek, és Harry herceg gyorsan elmenekült az ünnepség után. Harry idén májusban az Invictus Games 10. évfordulója alkalmából látogatott az Egyesült Királyságba, de sem testvérével, sem apjával nem találkozott. Úgy tűnik, hogy a két testvér közötti szakadék sokkal mélyebb, mint eddig gondoltuk, ha sem szeretteik rákdiagnózisa, sem egy közeli rokon halála sem tudja áthidalni.

Megszólalt Harry herceg régi barátja: „Nagyon hiányzik neki az Egyesült Királyság és szeretné, ha szeretnék"

A sussexi házaspár négy évvel ezelőtt hagyta el a brit királyi családot, és a napfényes Kaliforniába költöztek. Azonban a dolgok nem alakultak úgy, ahogyan Harry herceg szerette volna – állítja egy régi barátja. Harry "dühös", azt szeretné, hogy a közönség ugyanúgy szeresse őt, mint bátyját, Vilmos herceget – mesélte az ismerős.


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.