Margot Robbie megmutatta terheshasát - A színésznő Szardínián nyaral férjével

10th Annual Breakthrough Prize Ceremony, Margot Robbie
Getty Images - Taylor Hill
hollywood barbie Margot Robbie terhes
Júliusban derült ki, hogy a Barbie sztárja kisbabát vár. Margot Robbie akkor nem árulta el, hogy mikor érkezik az utód, ám a legfrissebb fotók alapján kijelenthetjük: már nem kell sokáig várni rá.

Terhessége végén járhat Margot Robbie, akit szardíniai nyaralásán kaptak lencse végre kedden. A színésznő a férjével, Tom Ackerley-vel tartózkodik a szigeten. Robbie ragyogóan nézett ki, egy fehér inget viselt, ami szabadon hagyta a pocakját, hozzá pedig egy laza, fekete nadrágot húzott.

Margot Robbie
Margot Robbie Szardínián mutatta meg pocakját - Már nem lehet sok hátra a szülésig
Forrás: https://www.instagram.com/p/peope

A pár már régóta vágyott babára, nagyon megkönnyebbültek, amikor kiderült, hogy a színésznő állapotos. Egy bennfentes korábban így nyilatkozott a People-nak: „A család mindkettőjüknek sokat jelent, és már a kapcsolatuk elején tudták, hogy a szülőség az, amit nagyon szeretnének. Egy ideig titokban tartották a dolgot, de már örülnek, hogy mindenki tudja."

Margot Robbie hosszú házasságot szeretne

Margot Robbie és Tom Ackerley 2014-ben ismerkedtek meg egy forgatáson, ahol a férfi rendezőasszisztens volt. 2016-ban házasodtak össze, és közös cégükön keresztül több projektben is társproducerek, például a Hulu Dollface című sorozatában.

„Én voltam A szingli csaj. Egy kapcsolat gondolatától is hánynom kellett" - mesélt korábban Robbie a románcukról. „Aztán ez a dolog bekúszott az életembe, sokáig voltunk barátok. Szerelmes lettem belé, de azt gondoltam, hogy ő sosem fog viszontszeretni."

A színésznő hosszútávra tervez Ackerley-vel, és erre meg is van a megfelelő taktikája.

„A leghasznosabb dolog, amit más pároktól tanultam ebben a szakmában, hogy három hétnél tovább nem szabad nem találkozni” - mondta Margot még 2016-ban, a házasságuk elején. „Egy távkapcsolatban élni nagyon nehéz lehet, ez összezavarhat, ezért a háromhetes szabály kulcsfontosságú” - tette hozzá.

A pár távol tartja kapcsolatát a nyilvánosságtól, először 2017-ben, majdnem egy teljes évvel az esküvőjük után sétáltak végig együtt a vörös szőnyegen.

Ez is érdekelhet:

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.