Nicole Kidman gyönyörű lányaival és férjével élvezi a párizsi olimpiát - FOTÓ

Nicole Kidman lánya, Sunday Rose
Jack Tribeca / Bestimage/ - Northfoto
család Nicole Kidman Keith Urban
A színésznő a családjával együtt izgulja végig az olimpiai játékokat. Nicole Kidman lányaival és férjével Párizsban szórakoznak, és a képek tanúsága szerint nagyon is jól érzik magukat.

Keith Urban és Nicole Kidman lányaik, a 16 éves Sunday Rose és a 13 éves Faith Margaret mindenhová követik a szüleiket, most éppen a párizsi olimpián izgulnak együtt a versenyzőkért. A fiatal lányok élete nem éppen szokványos, de kísértetiesen hasonlít apjukéra.

Nicole Kidman a lányaival és a férjével a párizsi olimpián
Nicole Kidman a lányaival és a férjével a párizsi olimpián
Forrás: Getty Images

Nicole Kidman lányai éppen úgy élnek, mint egykor az édesapjuk

A párizsi olimpián több fotó is készült Nicole Kidman családjáról, ugyanis mindannyian együtt utaztak a játékokra, hogy szurkolhassanak a versenyzőknek. És ha már a divat fővárosában vannak, nem hagytak ki egyéb rendezvényeket sem, vagyis úgy tűnik, meglehetősen jól mulatnak.  A 16 éves Sunday Rose és a 13 éves Faith Margaret élete nem hasonlít a velük egykorú tinikére, de édesapjukéra annál inkább. Keith Urban népszerű countryénekes ugyanis elárulta, amikor ő volt fiatal, szintén rengeteget utaztak a családjával. „Gyerekkoromban a családunk sokat költözött. Számomra a 'szülőváros' mindig is inkább a családomat jelentette, és egy helyet, ami bennem van - valahol, ahol megtalálom a középpontomat” - írta Keith az Instagramon Keith egy fiatalkori fotója mellé, amivel új kislemezét, a Heart Like A Hometownt népszerűsíti.

Úgy tűnik, az élete azóta sem változott, hiszen neki és Nicole Kidmannek is sokat kell utaznia vagy a forgatások vagy a fellépések miatt, a gyerekeik pedig természetesen velük tartanak, vagyis az otthonuk továbbra is ott van, ahol a családjuk. Nem úgy tűnik, mintha ezt bánnák, hiszen a róluk készült képeken jól látható, hogy milyen boldogok együtt. A countryénekes korábban is beszélt családjukról és arról, milyen értékek szerint nevelik a lányaikat. „Ő és én is mindketten szoros, négytagú családi egységből származunk, a lányainkkal is ezt próbáljuk meg elérni, hogy egy szoros kis egységet alkossunk, bárhol is vagyunk. A világ minden táján otthonra lelünk”- mondta.

Keith Urban nemrég megnyílt arról is, hogy milyen komoly függőségekkel küzdött még a Nicole Kidmannel való kapcsolata elején. „2006-ban házasodtunk össze, és alig négy hónapja voltunk házasok, a függőségeim, amelyek ellen nem tettem igazán semmit, szétverték a kapcsolatukat” - mondta. Alkohol- és drogproblémákkal egyaránt küzdött, és úgy döntött, hogy változtat, Nicole Kidman pedig mindenben támogatta.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.