Shiloh elvágta az utolsó szálat: Brad Pitt és Angelina Jolie gyerekének innen már nincs visszaút

Shiloh Jolie-Pitt, Los Angeles Premiere Of MSNBC Films' "Paper &  Glue: A JR Project"
Getty Images -
név Brad Pitt Shiloh Jolie Angelina Jolie
Hivatalosan is eldobta apja nevét. Brad Pitt és Angelina Jolie gyereke, Shiloh már nem Pitt többé.

Brad Pitt és Angelina Jolie gyerekei közül nem maradtak sokan, akik apjuk mellett állnak. Annak ellenére azonban, hogy tudni lehetett, meglehetősen komplikált a színész kapcsolata a gyerekeivel, mindenkit meglepett, hogy Shiloh ahogy betöltötte a 18. életévét egyből hivatalosan is ki szerette volna fejezni, melyik szülője mellett áll. Beadta a kérelmet, hogy elhagyhassa a Pitt nevet, a folyamat pedig mostanra lezajlott. Shiloh már hivatalosan is csak Jolie. De mi történt a 18 éves lány és Brad Pitt között, amitől ennyire megromlott a kapcsolatuk?

Shiloh Jolie, Brad Pitt gyereke, Shiloh hivatalosan is eldobta apja nevét
Brad Pitt gyereke, Shiloh hivatalosan is eldobta apja nevét
Forrás: Getty Images

Shiloh végleg eldobta apja nevét: mi történt Brad Pitt és a lánya kapcsolatával?

A lány 2006. május 27-én született Namíbiában Shiloh Nouvel Jolie Pitt néven. Ő volt Brad Pitt és Angelina Jolie első vér szerinti gyereke, érkezése előtt már örökbe fogadták Maddoxot és Zaharát. Shiloh születése után örökbe fogadták Paxot, majd megszületettek az ikreik, Knox és Vivienne. Így vált teljessé a családjuk, amit Brad Pitt imádott.

 Jobban törődöm [a gyerekeimmel], mint magammal, ami szerintem a szeretet igazi definíciója

- mondta egykor az apaságról a színész. „Amióta apa lettem, azóta érzem magam a leggazdagabb embernek. Az apaság rengeteg szinten megváltoztatott, nagylelkűbbé és élettel telibbé tett. A gyerekeimre úgy tekintek, mint az életem lényeges részére. Imádok apa lenni, és az ezzel járó összes felelősséget imádom" - tette hozzá.

Látszólag hatalmas családi idillben éltek, de ez 2016-ban megváltozott. 

Kilenc évig voltak együtt, mielőtt 2014-ben összeházasodtak volna, de mindössze két évvel később az egész világot sokkolva Angelina Jolie beadta a válókeresetet, majd ezután elkezdődött a valódi dráma: Brad Pitt-tet azzal vádolta, hogy egy repülőúton bántalmazta a gyerekeket.  Ettől kezdve kezdett megváltozni Brad kapcsolata a gyerekeivel, és úgy tűnt, hogy azok inkább az édesanyjukkal töltik az idejük nagy részét.

A Los Angeles-i Gyermek- és Családvédelmi Hivatal vizsgálatot folytatott gyerekbántalmazási vád miatt, ami állítólag a szakításukat is okozta. Bár megállapították, hogy Brad fizikailag nem bántalmazta a gyerekeit, és 2021-ben rövid időre megkapta a közös felügyeletet, a megállapodást visszavonták, és Angelina kapta meg a teljes felügyeleti jogot. Ezután Brad Pitt és gyerekei csak még jobban eltávolodtak, ráadásul szülei válása egyre zűrösebbé vált.

A gyerekek pedig sorban kifejezték, hogy ebben a csatában ki mellett állnak: Knox és Zahara már egy ideje nem használják a Pitt nevet, ahogy Vivienne sem, őket követte Shiloh döntése. Ennek okáról hivatalosan annyit lehet tudni a lány ügyvédjének nyilatkozata alapján, hogy a lány életében történt „fájdalmas események" után határozott így. Kérését pedig sajtóértesülések szerint hivatalosan is jóváhagyta a bíróság, így mostantól jogilag is Shiloh Jolie, Pitt nélkül.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.