Christopher Reeve fia édesapja kiköpött mása: elárulta, kipróbálná-e magát Supermanként

Christopher Reeve
Photo12 - via AFP
Superman Christopher Reeve Will Reeve fia
Christopher Reeve az egyik leghíresebb Superman volt, filmes karrierjének azonban egy lovasbaleset véget vetett. A sztár már rég nincs köztünk, de emléke igen: dokumentumfilm készült az életéről, amelynek kapcsán fiatalabb fia, Will elárulta, édesapja nyomdokaiba lépne-e.

Christopher Reeve 1978-ban mutatkozott be Supermanként, és habár azóta sokan felvették már a piros köpenyt, rengetegen gondolják úgy, hogy még mindig ő az igazi Superman. A színész az első filmet követően még háromszor bújt Clark Kent bőrébe, majd más stílusokban is kipróbálta magát. Sajnos a hollywoodi pályafutása egy tragikus baleset miatt hirtelen véget ért, 1995-ben ugyanis egy lovasbaleset következtében nyaktól lefelé teljesen lebénult. Ekkor már háromgyerekes apa volt: a most 44 éves Matthew-é, a 40 éves Alexandráé és a 32 éves Willé. A gyerekek mindhárman ott voltak az édesapjuk életét bemutató, "Super/Man: The Christopher Reeve Story című dokumentumfilm premierjén. Itt kiderült, hogy legfitalabb fia hasonlít legjobban az édesapjára, Will pedig azt is elárulta, kipróbálná-e magát Supermanként.

Christopher Reeve gyerekei: Matthew, Alexandra és Will
Christopher Reeve gyerekei: Matthew, Alexandra és Will
Forrás: Getty Images via AFP

Christopher Reeve fia édesapja kiköpött mása

A dokumentumfilm premierje a hónap elején volt New Yorkban, és Will - aki az ABC News és a Good Morning America tudósítója - testvéreivel együtt vett részt rajta. A szeptember 18-i eseményen Will elárulta, hogy tervez-e híres apja nyomdokaiba lépni: „Nem tudom. Szeretem a munkámat az ABC News tudósítójaként" - mondta. „Azt hiszem, talán szeretek szerepelni, de nem tudom, hogy jó lennék-e a színészetben." A közelgő új Superman-filmben, amelyben David Corenswet alakítja majd a szuperhőst, azért Will is feltűnik majd és annak ellenére, hogy nem tervez hollywoodi babérokra törni, nem ez lesz az első filmes szerepe: 1997-ben szerepelt az In the Gloaming című tévéfilmben, 2006-ban pedig a Everyone's Hero egyik karakterének kölcsönözte a hangját. 

Christopher Reeve fia, Will
Christopher Reeve fia, Will
Forrás: Getty Images via AFP

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.