Szívhez szóló beszéddel tisztelgett elhunyt nővére előtt Harry herceg exe, Cressida Bonas

gyász búcsú Cressida Bonas
Júliusban vesztette életét Pandora Cooper-Key. Testvére, Cressida Bonas fájdalmas búcsút vett tőle.

Cressida Bonas júliusban veszítette el 51 éves nővérét, Pandora Cooper-Key-t. A keramikust a chelsea-i Szent Lukács-templomban búcsúztatták el. 

Szívhez szóló beszéddel tisztelgett elhunyt nővére előtt Harry herceg exe, Cressida Bonas
Szívhez szóló beszéddel tisztelgett elhunyt nővére előtt Harry herceg exe, Cressida Bonas
Forrás: Northfoto

Cressida Bonas testvére évtizedekig küzdött a rákkal

Pandoránál 26 éves korában diagnosztizálták a Paget-kórt, a tejcsatornarák ritka formáját, tavaly pedig inoperábilis agydaganatot találtak nála. Cressida Bonas testvére 24 éven át küzdött a rákkal, július 22-én a szervezete feladta a harcot.

Bonas az Instagramon is búcsúzott

Cressida néhány kedves családi képet is feltett az oldalára, amelyhez szívhezszóló posztot írt: „Megkereslek azokon a piacokon, ahol kart karba öltve sétáltunk. Az ősfák között beszélgetek majd veled, és megkérdezem, hol vagy. Keresni fogom a humorodat a legsötétebb napokon is, ha bátorításra van szükségem, felhívlak, remélve, hogy eljössz (...) Megkereslek a hegyekben, ahol félelem nélkül másztál és síeltél. Amikor az esti nap megcsókolja az óceánt, biztos vagyok benne, hogy találkozunk ott. Az élet színeiben és a huncutság pillanataiban mindig megtalállak. Keresni foglak a csillagokban, és bárhol táncolok, eszembe jutsz, mint ahogyan az is, amit az egyik utolsó napodon mondtál. 

'Nem tudom, mi ez a felhajtás, nem megyek sehova...'

És akkor rájövök, hogy soha nem kell keresnem téged, te mindig itt voltál és itt vagy velem kedves nővérem, a szívem örökre összeforrt a tiedddel” - írta többek között. 

Cressida nem tűrte Harry herceg nyilvános kirohanásait

Sussex hercege két éven át folytatott se veled, se nélküled kapcsolatot Cressida Bonasszal, miután Harry unokatestvére, Eugenie hercegnő bemutatta őket egymásnak. A viszonyuk azonban sosem volt zökkenőmentes. Tina Brown, a The Palace Papers című könyv szerzője egyrészt annak tulajdonítja a szakítást, hogy Cressida nem tudott megbarátkozni a gondolattal, hogy egyszer beházasodjon a királyi családba. Másrészt a végén már képtelen volt elviselni a herceg különböző nyilvános kirohanásait, például azt az incidenst, amikor egyik vidéki tartózkodásuk során Harry egy kis pubban eresztette rá dühét egy gyanútlan rajongóra.


 


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.